padangos

Pradėjo looking4snow, Balandis 22, 2013, 16:38:47 PM

« ankstesnis - sekantis »

kapsis

vazineju su Bridgestone Turanza vasrinem,  ant asfalto neraliai stovi, ar slapio ar sauso,  i posuki  isipaisai nerealais greiciais.....  na bet ant slapios zoles, tai ......:@ :@ :@    palijo ilgeliau ir jau kiema isvagoji buksuodamas..... ir kas keista jos pakankamai triuksmingos,  triuksmingesnes uz mano ziemines Michelin x-ice ...

tadusia

Citatalooking4snow parašė:
As tai jau nusipirkau vakar kazkokias ekonomines Debica Presto. Kazkada buvo grynai lenku, dabar tipo GoodYear dukterine imone. O pati padanga ale made in France. Misraine kazkokia padaryta. :D Paskaiciau internete, kad normalios ir emiau.
o ko jos turi buti blogos? nu ziema nu dar dar bet vasara tai visai nematau reikalo pirkt premium klases padangas, ypac tokiem ekonominiams automobiliams kaip musu :) super duper padangos skirtos pilotams kurie tikis kad jos juos visur ir bet kada isgelbes :) pats vazineju su Riken padangom

Aichi

Nemanau, kad padangoms reikia taupyt. Gerų padangų stabdymo kelias yra trumpesnis, o tai kartais gali būti lemiamas faktorius.
http://www.keypoint.lt/lt/naujienos/padangu-testavimai/test-world-vasariniu-padangu-testas-20555-r16-dydzio-2013/

looking4snow

MindaugasB, jeigu busiu nepatenkintas, pasikeisiu i kitas. Maza beda. :D Kaip kapsis raso, taip man ir sake, kad bus su tomis gerosiomis. Buvau jau beveik apsisprendes pirkti Goodyear EfficientGrip Performance, bet nu kai net trys zmones sake netiks man jos, tai reiskia netiks...
Kas vien asfaltasi vazinejate, siulau paguglinti apie Michelin Energy Saver+, Continental ContiPremium Contact5, Dunlop Sport Blu Response, Goodyear Efficient Grip Performance. Gera guma turetu buti.

tadusia

CitataAichi parašė:
Nemanau, kad padangoms reikia taupyt. Gerų padangų stabdymo kelias yra trumpesnis, o tai kartais gali būti lemiamas faktorius.
http://www.keypoint.lt/lt/naujienos/padangu-testavimai/test-world-vasariniu-padangu-testas-20555-r16-dydzio-2013/
man atrodo tu net neziurejai tuos testus kur atsiuntei :)
palyginkime barumus 10 vietoj ir pirmoj goodyearus, stabdymo kelias ilgesnis maziau nei du metrai, o kaina padangu daugiau nei dviguba :) jei tau daznai tenka uzspaust stabdi vaziuojant 100km/h ir tie centimetrai tau kazka lemia, tada tos padangos skirtos tau ;) jei ne, tada ar esi pasiruoses moket tokius pinigus? :)
beje idomu  butu suzinot, kiek reikia isleist padangom, kad butu "nebetaupymas"

Aichi

Ant sauso kelio skirtumas nedidelis, o ant šlapio jau kas kita:)
"Kitas geras būdas įvertinti, kiek gera viena ar kita padanga, buvo įvertinimas liekamojo greičio ant šlapio paviršiaus. Pavyzdžiui, šiame teste, ten kur Continental, Dunlop ir Pirelli jau sustabdė VW Golf važiuojančius 80 km/h greičiu, automobilio greitis su Brigestone ir Nankang padangomis dar buvo apie 30 km/h. Jei paskaičiuotume, kokie būtų parodymai stabdant nuo 120 km/h greičio, skirtumas būtų dar reikšmingesnis, ir šiuo atveju blogiausių padangų liekamasis greitis būtų apie 50 km/h."
Situacijų kada tenka staigai stabdyti retai, bet būna, todėl aš  netaupyčiau, juolab, kad man komplektui skirtumas tarp Dunlop ir Barum maks. 200 Lt :)

tadusia

Ne apie tai diskusija, jei paciam tie keli simtai ne pinigas, tai niekas net nebandys atkalbet pirkt geresnias padangas ;) bet tai nereikia saukt kad taupyt ant padangu yra blogai o tai toks ispudis kad vieni padangu pardavejai forumuos sedi :D

eceris

lietuviskas pirkimas. ateina brolis lietuvis ir padangu parduotuve ir taria: man reikia padangu-PIGIU bet GERU.....:D
   kiekvienas pardavejas paklaus-koks biudzetas? ir iseis brolis lietuvis su GERIAUSIOM uz turetus pingus-o padangos  bus garantuotai BIUDZETINES, bet "geros":p

tadusia

Na bet buna ir taip kad tas pats brolis lietuvis visa gyvenyma taupo, centa prie cento deda, o viena diena pasiryzus nusipirkt naujas padangas automobiliui, vadybininkai jam auksciausios klases padangas ikisa, issimoketinai :D ir kaip gi jis nepirks, nes kitu atveju rizikuoja savo, seimos ir kitu sveikata :D marketingas dirba savo darba 

Meskiukas

Citatakapsis parašė:
..... ir kas keista jos pakankamai triuksmingos,  triuksmingesnes uz mano ziemines Michelin x-ice ...

Turiu nusipirkęs tokias pat naujas Turanza t001. Ir kažkaip keistai, važiuojant  nuo 60 iki 80 km/h girdisi toks nedidelis, bet nervus tampantis rezonuojantis ūžesys. Tai net nežinau ar čia padangos ar guolio pradžia.(į apkrovas posūkiuose nereaguoja).
Dėl šios priežasties užsirašiau į Tokvilą, kad meistras paklausytų...su žieminėm dygliuotom buvo geriau, na bet ten guma minkštesnė.

Meskiukas

Buvau Tokviloj. Pravažiavom su meistru - sakė guolis, paklausiau kuris tiksliai, sakė, kai atvažiuosi taisyt, tada ir patikslinsim.:)
Preliminariai apie 700 Lt. norėtų, bet aš nelabai benoriu grįžti. :D