Reikia kompetetingo patarimo

Pradėjo Andriusa321, Balandis 22, 2013, 14:16:00 PM

« ankstesnis - sekantis »

Andriusa321

Sveiki, reikia kompetetingo patarimo, nelabai ka radau forume tai sukuriau nauja tema. man pernai metais keite priekini stikla pagal draudimini ivyki viename Kauno servise, kiek zinau kad evelkas keite pas juos. Bet problema yra ta, kad man siemet virs stiklo pradejo rudys kilti. Atsiimant masina man sio serviso atstovas sako buvo truputis rudeliu kaip isememe stikla (parode nuotraukas) bet mes suriseju nutepem turetu viskas buti gerai, tai va noriu paklausti Jusu kaip cia elgtis nes man tos jauciu rudeles pradejo lysti ant stogo priekines dalies kur stiklas baigiasi, ar cia man kreiptis i draudima kad jis su tuo servisu aiskintus del pasekmiu (jei taip imanoma) ar cia vos ne teistis su tuo servisu. Nes manau kad jie turejo keisdami stikla mane informuoti, ko pasekoje manau pilnai buciau sakes kad ir uz papildomus pinigus tvarkyti bei stabdytu 100% si procesa. Siaip forume parasyta, kad rudys atsiranda tose vietose nuo akmenuku, kuriu prisigaudai vaziuodamas zvirkeliais paskui kokia masina (zvirkeliais nevazinejau), arba nuo stiklo keitimo, nes jau antra karta stiklas keistas pas mane, kaip pirkau buvo serviso knygeleje irasyta.
laukiu atsakymo, dekui isanksto

Bemsas

Siuo atveju nieko nebus. Rudziu 100% nesustabdysi. Masina buvo nuvaryta i servisa, bet rudziu jau buvo po stiklu, kur servisas ir PRIVALEJO sutvarkyti, nes kitaips stiklas negaletu prisiklijuoti. Tau isvale rudys po stiklu ir priklijavo. Tuo viskas ir baigesi. Stogo dazyti tikrai servisas neturi. O apsidauzo stogas nebutinai ant zvirkelio, uztenka ir paprastu keliu, ir net mieste.

Andriusa321

Citatabemsas parašė:
Siuo atveju nieko nebus. Rudziu 100% nesustabdysi. Masina buvo nuvaryta i servisa, bet rudziu jau buvo po stiklu, kur servisas ir PRIVALEJO sutvarkyti, nes kitaips stiklas negaletu prisiklijuoti. Tau isvale rudys po stiklu ir priklijavo. Tuo viskas ir baigesi. Stogo dazyti tikrai servisas neturi. O apsidauzo stogas nebutinai ant zvirkelio, uztenka ir paprastu keliu, ir net mieste.
Na matai rudys buvo ne toje vietoje kur klijuojasi pasirodo ten kazkokia tai ertme yra as kiek pamenu is nuotrauku tai ji ir parudijusi buvo kas manau gali tureti itakos dabartiniam vaizdeliui, aisku ten tos rudidys dabar juokingos bet galvoju kad viskas prasideda nuo taskelio kas veliau issivysto i didesne zala, bet taip pat sako tai ka matai pavirsiuje padaugink is 10k. ziuresiu jei diides reiks daryt kazka, bet as laikausi tokio kredo, kad rauk piktzole kol ji tik pradejo augti nes poto tik blogiau bus.

spyglys

Abejoju, ar cia kazka ispesi. Naturalus procesas, darbams kazkokia garantija ir viskas. Dar jei buvo viskas pries metus, tai cia jau saukstai po piet.

MND

"bet mes suriseju nutepem turetu viskas buti gerai" va uz sita dalyka gali padekoti taip ir gavosi kad "turetu buti gerai";) butu netepe proceso gal tokio kaip sakai didelio ir nebuve. protingai darant tikrai rudziu surisejas atgyvenes reikalas ir senai, jei nori kad tai butu patikimai ir ilgam.

Jurgis

Serviso darbas buvo pakeisti tau stikla, o ne tvarkyti rudis. Jei jau taip myli masina ir tvarkai viska nuo "piktzoles", reikejo pasidomet placiau, ka serviso darbuotojas turejo galvoje, o ne sulaukus rezultato ieskot kaltu

Sanomis

Mano nuomone, kad nelabai pavyks ka irodyti... Kaip ir bebutu servisas informavo "turetu buti gerai", o tu tuo metu nepasakei, kad netinka... Kitas pastebejimas: rudi taskeliai virs lango galejo atsirasti, kad masinos stogas buvo tampytas po ivykio (paziurek ar atstumai tarp rudziu demeliu vienodi), tai draudimas juolab nepades..

Modka

siaip nelabai tu cia padarysi. bandyk aisku pasiskambink i servisa gal tau geranoriskai jie pades.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

spyglys

Stogas yra absoliuciai neapsaugotas nuo korozijos, tik, kad nudazytas. Jam menkiausias defektelis ir jis jau rudyja.

Silkinas

Pas mane virš galinio stiklo rūdys ir nieko padaryt negaliu. Kai jau prasidėjo procesas, sustabdyti nesigauna.