diagnostika

Pradėjo paulux, Gegužė 10, 2013, 14:24:29 PM

« ankstesnis - sekantis »

paulux

sveiki, susiduriau su tokia idomia problema siap nieko rimto nenutiko tik silta sunkiai kurias dar lyg ir kuro daugiau valgyt pradejo, tai nutariau i garaziuka nuvaryti diagnostikos, bet diagnostikos neatliko nes pasake kad nedega kazkokia tai lempute ir jie nieko negali paziureti ar taip gali buti ar ne ? Ar jie tesiog mane ismaude vidury baltos dienos :)  pas mane Corolla 2003 2.0d4d 66kw.

Hausas

Jei nedega variklio lemputė, tai reiškia, kad rimtų klaidų kompe nėra. Bet rimti meistrai ir pagal kitus parametrus gali nustatyti gedimą.
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

GALLANT

Tai i kokia skyle buvai nuvares, jei net kompo nesugebejo pajungti, normaliam garaze padarys rimtesne diagnostika nei "dileriai"

haplitas

pas mane vakar ir fokusas: 5 metai droziu an lt corola savo, gedimu jokiu ir va uzsidega ,,chek engine,, lempute, ir masina ne tokia eiklia tampa, bet apsuku neriboja. kiek suvokiau turbinai neleidzia ysijungt. gal kas susidures su tuo? variklis d4d 81 kw

Snake_LT

Nusipirkau Avensis Verso '04 D4D 85kW. Jokios itartinos lemputes nedega. Taciau parsivarant islindo kazkokie itartini garseliai. Sakau, gal verta butu detalia diagnostika pasidaryti. Gal kas zino kur Panevezyje galima normaliai Toyota pradiagnozuoti? Ar reikia i Siaulius "Sovli" varyti?

Hausas

CitataSnake_LT parašė:
Nusipirkau Avensis Verso '04 D4D 85kW. Jokios itartinos lemputes nedega. Taciau parsivarant islindo kazkokie itartini garseliai. Sakau, gal verta butu detalia diagnostika pasidaryti. Gal kas zino kur Panevezyje galima normaliai Toyota pradiagnozuoti? Ar reikia i Siaulius "Sovli" varyti?

Panevėžyje Altas Janonio g., ten labai rimti elektrikai dirba, kompus ir supratimą turi, arba atstovai kituose miestuose.
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

Venza

Pramones g. 1a labai neblogi elektrikai ir Berzu 12a ,bet pas juos sunku papult.Kitas klausimas,jeigu tau vaziuojant islindo garseliai itartini,o jokios lemputes neuzsidege,tai reikia ne pas elektrikus,o pas mechanikus vaziuot :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

zuviss

Citatahaplitas parašė:
pas mane vakar ir fokusas: 5 metai droziu an lt corola savo, gedimu jokiu ir va uzsidega ,,chek engine,, lempute, ir masina ne tokia eiklia tampa, bet apsuku neriboja. kiek suvokiau turbinai neleidzia ysijungt. gal kas susidures su tuo? variklis d4d 81 kw
pas mano corolla 66kw buvo tas pats pries naujus,tai teko isvalyti dpf ir kompa nunulint,po to vel uzgime is naujo :)

haplitas

kad lyg ner to dpf, tik katalizatorius. dpf pas tuos D-CAT ar as klystu?

Modka

Citatazuviss parašė:
Citatahaplitas parašė:
pas mano corolla 66kw buvo tas pats pries naujus,tai teko isvalyti dpf ir kompa nunulint,po to vel uzgime is naujo :)
nu kazka maisai nera dpf pas tave. egr turbut omeny turi.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Modka

Citatahaplitas parašė:
kad lyg ner to dpf, tik katalizatorius. dpf pas tuos D-CAT ar as klystu?
netik pas d-cat yra dpf yra ir pas d-4d.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

haplitas

ismete koda  P1228. siurblio gedimas. vaziuot vaziuoja, tik kurcias variklis, apsuku duoda o netraukia. kur cia klaipedoj patvarkytu?