Spoileris

Pradėjo Rage, Kovas 31, 2009, 23:21:58 PM

« ankstesnis - sekantis »

Rage

Sveiki, gal kas zino ar tiktu spoileris avensisui;d? Man net sunku isvaizduot... Nes pusbrolis nori det, o mano manymu masina gadina;D
Toyota Forever!

ToyotaClub

Ziurint koki:) vieni tinka kiti nelabai nors pagal skoni:)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Memelis

Gali paziureti originalius toyotas aksesuarus avensiui toyotos atstovu puslapiuose. Man tai originalai nelabai graziai atrodo. Siaip esu mates visai ir neblogu spoileriu ant avensio, bet tai labai retas vaizdelis ;)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Rage

Butent,as isvis nemaciau, todel ir idomu, nebent gal priekini bamperi agresevysni daryt.
Toyota Forever!

ToyotaClub

Rage

Siaip norm bet i aki nekrenta, noretusi mazdaug 30-40cm auksciau - didesni ir platesni;D
Toyota Forever!

ToyotaClub

Na kaip sakiau skonio reikalas cia:)

Smac

Pas mane yra spoileriukas, nedidelis, tvarkingas, yra ir apacioje priklijuota visokiu padviesu aplink visa masina irgi nedideliu tvarkingu, yra keleta foto galerijoje :) Siaip minimaliai, bet man patinka kaip padaryta, vis issiskiria is kitu Aviku :) tik viena toki panasu maciau Klaipedoje, daugiau visi vienodi is pardos... retai kuris turi ka nors papildomo ant body priklijaves...

P.S.: Taip kad jei pas ji irgi sedanas ir nores apziureti, prasom, as irgi is Vilniaus...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

zally

www.allegro.pl daug spoilerių Avensiui galima pažiūrėt ir nusipirkt.Pajieškoje suvesk "avensis spoiler" ir grožėkis
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Gytyto

as tai masciau savajam kazka panasaus, kaip pas mazda 626 senesniu metu, 2 kartos hecbekus. toks mazas, mielas ir suslyginantis su stiklu. kazkoki panasu mastau savajam uzmonuot...

mind

Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Gytyto

belandziodamas po ebay radau toki daikciuka
cia

tik kad nieko foto beveik nematau :D

RSi

Sveiki, norėjau pasiteirauti ar šie spoileriai originalūs. Apžiūrėjau bagažinės dangtį ir neradau kažkokių paruoštų tvirtinimo taškų. Turbūt reiktu gręžti?

Bemsas

Visi spoileriai montuojami pragreziant dangti.

RSi