CD grotuvo bėda

Pradėjo W24hs, Birželis 19, 2013, 12:30:17 PM

« ankstesnis - sekantis »

W24hs

Sveiki, susidūriau su tokia bėda. toyotoje yra orginalus CD grotuvas, ir kai mašina šalta, viskas būna puiku - groja. bet po kiek laiko kai visa mašina įšyla, jis pradeda striginėt, ir cypt, (aukštu dažniu, vyresni to garso negirdi) ir paskui ant displėjaus paraso error. o tada jau gali nors ir pats dainuot - neveikia. o kaip pastovi mašina,  vėl veikia. nesuprantu, gal dėl dulkių kokių?  nepaminėjau - kalba apie AVENSĮ 2001m.

Artūras Alytus

Kaip suprantu rašai apie problemą kai klausaisi CD ? Ar ir su radija ta pati problema ? Ar bandei klausyti kitą kompaktą. O jeigu pabandyti atjungti minusą , lukterti kažkiek ir žiūrėti kas bus tada . Būna spec . diskų valyti , bet nežinau ar padeda jie.

W24hs

bėda tik su CD. ir garsas sklinda iš pačio grotuvo, lyg nenuskaitytų disko. bandyta su įvairias diskais, ir minusą atnaujinau, tas pat.

egariukas1

Buna ir su negamykliniais panasiai.maniskis irgi spiege(clarion),veliau nenuskaite cd,dar po kurio laiko neatidave cd.Problema issprendziau nuspausdamas reset mygtuka nuemes snuki,nezinau ar tokia galimybe yra gamykliniam

NNZ

Jo yra tokia beda meta error, nesisuka cd, neina net isiimti ir dar gm pradejo striginet. Kazkada reiks isiminet ziuret ar yra toks reset mygtukas.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

looking4snow

Man irgi kazkas pasidare po to, kai buvau nuemes konsole, noredamas pakeisti perdegusias lemputes. Ar ten koki laideli palanksciau, ar ka, bet kartas nuo karto (ypac vaziuojant zvyrkeliu) nutyla radija ir po 3-10 sekundziu (kartais tik po minutes)  pasigirsta toks garsus "pokst" ir groja toliau. Yra minciu, ka cia reikia sutvarkyti? Ekraniuke jokiu error nerodo, uzrasai nedigsta, tiesiog kazkuriam laikui nutyla garsas ir paskui tas gerai per ausis kertantis "pokst" (jeigu garsiai klausiau muzikos pries tai :D ).

Sherbertas

Turiu ir aš tą bėdą su 5-10 sek. tyla ir pokštelėjimu. Jei išspręsi, pranešk :)
Beje, stuktelėjus pirštais per ekranėlį - pasitaiso. Iki sekančios duobės :D Spėju bus koks laidelis atsiklibinęs.

looking4snow

Blin, pradejo uzkinsti... Jau kartais nutyla net geroms 10 minuciu ar ilgiau. :) Reikes koki savaitgali issiimti konsole ir smulkiau panagrineti laidelius.

Jeigu kas ispresite sia problema greiciau uz mane, ar siaip turite minciu, nuo ko viska pradeti - you're welcome. ;)

Raiforas

Ale ir pas mane tas pats, Ar nebus antra avensiu lyga po smagraciu ;DDD

ketvirtasis

Čia ne Avensių liga, tuos magus gamina visai kitos kompanijos. Ir kažkokiame gamybos procese yra "silpnų vietų", kurios laikui bėgant pasreiškia kaip gedimas. Manau tai yra "šalta paikė" vizualiai tas gedimas turėtų būti matomas.

Raiforas

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Liepa 21, 2013, 10:15:55 AM
Čia ne Avensių liga, tuos magus gamina visai kitos kompanijos. Ir kažkokiame gamybos procese yra "silpnų vietų", kurios laikui bėgant pasreiškia kaip gedimas. Manau tai yra "šalta paikė" vizualiai tas gedimas turėtų būti matomas.

Smagracius ir sankabas taip pat gamina kitos kompanijos!

looking4snow

O kas yra ta "salta paike"?  (H-)

TYRAN

Raiforas

Citata iš: looking4snow Įrašytas Liepa 22, 2013, 08:49:58 AM
O kas yra ta "salta paike"?  (H-)
Ant xaliavos prilitavo, o po to atsoko nuo detales kojeles alavas!

looking4snow

Supratau, dekui uz patarimus.  ;)