Avensis 2003 airbag

Pradėjo Rage, Kovas 31, 2009, 23:48:08 PM

« ankstesnis - sekantis »

Rage

Sveiki, iskilo tokia problema: pradejo mirkseti airbag ant skydo, anksciau nebuvo, pradejo mirkset lygiu keliu vaziuojant ir negesta. Gal kas zino kas tai gali buti?
Toyota Forever!

Memelis

Jau kazkur lyg buvo panasi tema apie airbaga. Ka tai gali reiksti? Nieko gero. Turesi islaidu. Teks vaziuoti kur daro diagnostika ir tegul paziuri, kodel klaida meta. Priezasciu gali daug butu (siaip kokia klaida kompas pasigavo, kazkur kontakto kompas nerado tarp airbago komponentu, kaip vienam zinau siurbliavo ir kazkaip sugebejo numauti kistuka po sedene) arba net paciu airbagu nebuti :(
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

ketvirtasis

Taigi pats gali nuskaityti gedimo kodus, o tik po to vežti į tokvilą

unholy

auto su airbag'ais daug jautresnis dugnas, daznai pasitaiko, kad jeigu biski grubiau dugnu kur perbraukei jau gali uzsidegt. mano tevui taip buvo. beto daznas toks atvejus turguose, visi pamato ir bega iskart.

bosis

Čia ne į šitą temą, bet kitos nekūriau.
Sakykit ar jūsų avensyje yra rankena virš vairuotojo durų kaip ir keleiviams. Kažkaip nerandu logikos, be to ji kieta kaip metalas, gali ir galvą trinktelėt[small][/small]
facelift ;)

Henris

Pas mane yra, bet tokia pat kaip pas keleivis, kad butu kietesne uz kitas rankenas nepastebejau :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

dtinas

pas mane irgi tokia pat kaip pas keleivius:)

bosis

Na vairuotojui ji nereikalinga. Manau kad gamintojas nesismulkindamas deda abiejose pusėse, kad nesirūpint kur bus vairas:)
facelift ;)

nowickei11

chia vel del tu airbagu... kiek zhinau, jeigu airbag uzhsidega tai ji ir dega mirkseti negali... pas mane praeita savaite ta pati problema atsitiko,,, skambinau i autotoja, tai sake netiki kad mirksi :) shia ar kita savaite vesiu patikrinti, tai jei nepamirshiu parashysiu chia kas buvo :)

nowickei11

pagaliau ishsiaishkinau kodel ant paneles mirksi airbag'o lempute, pas avensius nuo 2003 metu po priekinem sedynem yra kazhkokie dachikai, todel po sedyne nieko negalima laikyti... nuvezhiau mashina i autotoja, padare diagnostika, nieko nerado, bet ishtrauke ishpo sedynes gesintuva ir lempute uzhgeso :) kad visos problemus taip lengvai ishsisprestu :) B)

Grigarasas

O kur pas tuos avensius tie airbagai atsijungia. kazkaip raso kad maza vaika vezant ant priekines sedynes pavojinga jei airbagas issiskleistu, gali suzaloti.

Renis

Neradau naujesnes temos apie airbago warning light. Gal kas zino kaip ja nuresetint? Nes uzsidege (mirgsi) nei is sio nei is to.
Kaip kitose masinose buna - reik pazaist su degimu on/off, paspaudinet kokius duru uzraktu mygtukus ir panasiai, tam kad nuresetintum warning light.
Kazkaip avensiui nerandu niekur instrukciju :)

Dekui is anksto
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Bemsas

Toyotoj Airbag nusiresetina kiekviena karta ijungus degima. Kai surasi kame problema, lempute pati nustos mirgseti.

jei mirgsi - ieskok problemu su dirzu itempejais. Jei dega - su paciom pagalvem negerai.

Renis

Nu cia sneki netiesa :) Tokviloj kai buvau, sugebejo nuresetint ir uzsidege vel po gero pusmecio tik :) Tad, vadinasi, obviously imanoma nuresetinti bent jau laikinai. Kad yra beda - neabejoju. Anot tokvilos - vairuotojo sedynes shonine pagalve durniuoja arba kontaktas. Bet kad neerzintu akies kol kas - ieskau kaip laikinai prigesint ja.
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Venza

Isardyk skydeli ir uzklijuok lempute laikinai  :D .Jeigu nera kazkuriam airbag grandines komponente gero kontakto ir rodo klaida,avarijos atveju airbagai nesaus.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...