Avensis 2003 airbag

Pradėjo Rage, Kovas 31, 2009, 23:48:08 PM

« ankstesnis - sekantis »

Renis

Nesigilinkim dabar i priezasciu ieskojima ir gedimo pasalinima, ne to klausiu as.
Tai dabar taip iseina, kad visi modeliai turi tokia funkcija kaip airbago nuresetinimas, ISSKYRUS toyotas?
Cia kas, stebuklai kazkokie su jom?
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Bemsas

Citata iš: Renis Įrašytas Kovas 16, 2014, 18:46:56 PM
Nesigilinkim dabar i priezasciu ieskojima ir gedimo pasalinima, ne to klausiu as.
Tai dabar taip iseina, kad visi modeliai turi tokia funkcija kaip airbago nuresetinimas, ISSKYRUS toyotas?

Na papasakok, kas turi airbago nuresetinima? Jeigu yra problema, airbago NEIMANOMA nuresetinti. Surasi problema, pati lempute uzges.

MindaugasB

Citata iš: Renis Įrašytas Kovas 16, 2014, 18:46:56 PM

Tu gal problema surask ir isspresk saugumo klaida, o ne resetink kad nemirksetu. Juokingi man visada tokie, kurie bando apeiti. Ypac kas sauguma liecia.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Renis

Mindaugas, tu pats esi juokingas, nes pradedi pamokslus cia savo skelbt. As to taves neprasiau :)
O ir tavo patarimu man nereikia, nes problema as seniai zinau ir kai man reikes - as ja ir susitvarkysiu.

As klausiau apie sita funkcionaluma - feature (jeigu aiskiau). Tad jei nezinai, tiesiog susilaikyk nuo komentaru.

Bemsas, pavyzdziui Nissan 350z degimo ijungimas ir isjungimas 5 kartus, nuresetina airbago klaida - uzgesina indikatoriaus lempute (tik ji po kazkurio laiko reappearina, jeigu su airbagu ar kontaktais tikrai kazkas netvarkoj).
Nissan silvia, pavyzdziui, norint uzgesint airbago lempa - berods su degimu zaidi + 5 kartus reikia uzrakint ir atrakint dureles centriniu, nors tai ir skamba gana linksmai :)

Cia tiek, kiek praktiskai yra teke susidurti.

toyotad4d

Matau zmones tau bando padeti, o tu kazkokius isvedziojimus pasakoji......... O jei zinai kur problema, tada ja ir spresk...

Bemsas

Citata iš: Renis Įrašytas Kovas 16, 2014, 21:02:23 PM
Mindaugas, tu pats esi juokingas, nes pradedi pamokslus cia savo skelbt. As to taves neprasiau :)
O ir tavo patarimu man nereikia, nes problema as seniai zinau ir kai man reikes - as ja ir susitvarkysiu.

As klausiau apie sita funkcionaluma - feature (jeigu aiskiau). Tad jei nezinai, tiesiog susilaikyk nuo komentaru.

Bemsas, pavyzdziui Nissan 350z degimo ijungimas ir isjungimas 5 kartus, nuresetina airbago klaida - uzgesina indikatoriaus lempute (tik ji po kazkurio laiko reappearina, jeigu su airbagu ar kontaktais tikrai kazkas netvarkoj).
Nissan silvia, pavyzdziui, norint uzgesint airbago lempa - berods su degimu zaidi + 5 kartus reikia uzrakint ir atrakint dureles centriniu, nors tai ir skamba gana linksmai :)

Cia tiek, kiek praktiskai yra teke susidurti.

Na tai Toyota uztenka 1 karta ijungti-isjugti degima Airbag klaidu nuresetinimui. Jei problemu nebus - lempute uzges. Dar karta aiskinu - jei yra problema, joks resetinimas lemputes neuzgesins jokiam NISSANE ir t.t.

Jei tavo kompo HDD zopa ir win neuzsikrauna, tu RESET mygtuka nors uzsipisdamas 100kart spausk, vistiek neisijungs kompas.

MindaugasB

Citata iš: Renis Įrašytas Kovas 16, 2014, 21:02:23 PM
<...> nes problema as seniai zinau ir kai man reikes - as ja ir susitvarkysiu.
<...>.

Reikejo Nissan pirkti, kolega. Nusiresetini ir toliau vazineji.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Renis

Citata iš: toyotad4d Įrašytas Kovas 16, 2014, 21:10:48 PM
Matau zmones tau bando padeti, o tu kazkokius isvedziojimus pasakoji......... O jei zinai kur problema, tada ja ir spresk...

Dar vienas atsirado. Kai vilkai supuole. Pilnatis ar kas cia jums? Atsigaukit.

Tai is karto ir reikia sakyt: 'Nezinom, kaip taip padaryt', o ne susitvarkyk susiremontuok...

MAIKIS

pas toyotas dazniausia dega air bagas nuo vairuotojo sedynes nebuna kontakto remonto du variantai arba valomi kontaktai arba naikinama junktis ir susilituoja  ;)
Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

Renis

Citata iš: MAIKIS Įrašytas Kovas 17, 2014, 10:46:00 AM
pas toyotas dazniausia dega air bagas nuo vairuotojo sedynes nebuna kontakto remonto du variantai arba valomi kontaktai arba naikinama junktis ir susilituoja  ;)

Na va, man ir sake kad vairuotojo sedynej beda. Bet kiek suprantu, ne man pirmam tokie dalykai. Tai gal taip ir reikes padaryt, pabandyt atjungt prasivalyt, gal uzkabinau kada siurbdamas netycia. Tik pirma reik surast ir prieit prie to laido po sedyne.

Bemsas

O tai geriau ne spelioti, o nuskaityti klaidas? Paemi savarzele ir nuskaitai klaidas. Speliodamas gali ir visa salona isardyti ir nerasti nieko.

ketvirtasis

Po šoperio sėdyne yr dvi vietos, kurios gali kelti kėblumų SRS-ui. Tai atstumo jutiklis ir oro pagalvė su nuo jos neinančiais laidais. Kad palengvinti ieškojimo procesą nuimi sėdynę, viso tik 4 varžtai. Fiškes atjungi ir pasidėjęs ant stalo (garaže) žiūrai - ieškai, skambini su testeriu.

pumis

sveiki norejau pasiteirauti kokio dydzio varza dedas i oro pagalve?:)

Naujokas

Pas mane mirksi airbago lempa, meta klaida B0116 OPEN IN SIDE SQUIB (LH) CIRCUIT.
Gal kas galit pakomentuot, kur slieku ieskot?

Bemsas

Citata iš: pumis Įrašytas Rugpjūtis 27, 2014, 12:44:13 PM
sveiki norejau pasiteirauti kokio dydzio varza dedas i oro pagalve? :)

2.2Om