Vanduo galiniuose universalo žibintuose

Pradėjo uogieninas, Birželis 20, 2017, 12:46:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

uogieninas

Sveiki, turiu bėdą, 2007 Avensis II universalo galiniuose žibintuose, atbulinės eigos ir rūko lempoje kaupiasi vanduo... Kai ieškojau pakeisti sudaužytą žibintą, didelė dalis padėvėtų buvo analogiškuose vietose išpuvę. Panašu, kad čia šio modelio liga. Gal kas žino per kurią vietą jis (vanduo) dažniauisiai patenka į žibinto vidų, gal galima kažkaip silikoninti ar kitaip sandarinti/spręsti problemą...?

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

uogieninas

Ačiū. Reikės pabandyti kažką išburti su ta tarpine.

Biskit

man buvo panasi beda,  isemus galines lempas, kruopsciai pertepta buvo silikonu permatomu. ties krastine sujungimo aplinkui.

beda pas mane dingo.
Fly with Toyota smile :)

Shelby-

Yra paprastesnis būdas be klijavimo. Išgręžei skylutę kokių 2mm žemiausiame žibinto taške vandens ištekėjimui ir viskas. 2m jokių problemų.
02 IS300 10XE 3.0 2JZ
04 Avensis T250 2.0 1CD
08 Auris E150 1.8 2ZR
17 Avensis T270 2.0 3ZR

Zaroliz

Per 2 mm skylutę vanduo gali ir neištekėti, nebent kokį siūlą iškišti per ją

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

bbd336

Sveiki,
pas mane rasoja priekinis žibintas, gal žinot, kas Kaune apsiimtų tai sutvarkyti?
Dėkui.

Zaroliz

Dangtelis uždėtas?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

bbd336

Pas mane rasoja kairės (vairuotojo) pusės žibintas. Atrodo viskas vietoj taip kaip ir nuotraukoj esančiame žibinte, ir dangtelis (jeigu turit omeny tą baltą), ir ta apvali guminė apsauga.

kudikis

Pateiktoje nuotraukoje nera Xenono bloko dangtelio http://xdalys.lt/en/33213564  .Kiek prisimenu xenono bloko laidas eina per lempos vidu,tai vadinasi ir skyle turetu buti laidui ir per kuria gali kauptis dregme

bbd336

Pasižiūrėjau, pas mane abiejuose žibintuose nėra to dangtelio. Bet ar tikrai jie turi būti?

bbd336

o štai ir toyota atstovybės atsakymas: "Laba diena,

Žibinto sandarumui blokelių dangteliai įtakos neturi."