del parktroniko...

Pradėjo barzda, Gegužė 20, 2013, 09:16:36 AM

« ankstesnis - sekantis »

slashas

Citata iš: Arnosio92 Įrašytas Sausis 04, 2017, 20:08:23 PM
bet bleha 500 pinigu..  http://www.ebay.co.uk/itm/STEELMATE-PTS400M8-REAR-PARKING-ASSIST-SYSTEM-DUAL-LED-DISPLAY-SILVER-SENSORS-/191981673340?hash=item2cb2ffdb7c:g:kbIAAOSwmfhX6yRD su atsiuntimu grubiai 95$..  :V uz kazkokia garantija ir idejima 60e.
Tai bandyk pats įsidėti, yra ką veikti ;) nori pigiai, daraisi pats... plius čia iš Australijos, tai pridėk 21% PVM + siuntimas + muitas ;)

tom_cat

Kas dėl ekrano nežinau, bet su garsu už 12$ jau ketvirti metai dirba be problemų. Dėjau pats.

Arnosio92

sumutinot isvis dabar.. :D 150e pinigas nemazas, o cia uz 12e laiko 4 metus ir nieko :D su ekranu turit kas ar kiek visi raso cia tik garsiniu variantu ?

Bemsas

Turejau su garsiniu. Pirkau ebay uz 70lt, 6 metus atlaike be problemu, poto parduota masina buvo. Atlaike salcius -30. Sumontuota buvo pagal Toyota originalius sablonus, veike idealiai.

Uris

Esu sumontaves i 5 masinas. Paskutines 3 buvo steelmate firmos,net rankose laikant jauciasi kokybiskesnis produktas ir  su jomis maziau problemu. Su pirmosiomis 2 buvo bedu. Pagrinde bedos buna ziema ar suslapus jutikliams. Steelmate turi silikonine tarpine jutiklio sanduroje arba patys ilieti i silikona. Pastebejau, kad ir naujose masinose gamykliniuose jutikliuose yra tas ziedas silikoninis. Sau uz 12€ tikrai nestatyciau. Pas mane  su ekranu, kuris dar atstuma metrais pasako balsu. Siaip reikia patirties montuojant ta sistema tai nieko nuostabaus, kad ima 70€ uz darba. Kartais gatveje pamatau kokiu kreivarankiu diletantu sumontuotus jutiklius  tai iskart matosi, kad is tokios sistemos naudos 0. Jei montuojama neoriginali sistema labai svarbu parinkti optimalia jutikliu vieta ir  pakrypima, kartais net balki metalini tenka sugrezioti. Ir neoriginalus tikrai montuojami ne tose vietose (vos ne bamperio sonuose) kaip galite pamatyti originaliuose parktronikuose.

MindaugasB

As i tris masinas sudejau pats savo kreivom rankom is ebay uz 10-12 baksu ir veikia po siai dienai. T.y. jau 3 metai pirmoje masinoje, antroje veikia apie 2,5 metus ir trecioje kazkur truputi daugiau nei 1 metai. Dar trims draugams ir pazistamiems esu tiesiog uzsakes per savo ebay accounta ir atidaviau i rankas. Nei vienas nesiskunde, kad sugedo ar pan. Nematau reikalo moketi 70, 90 ar 150 euru uz ta pati darba atliekancia sistema. Suges, tai tiesiog i tas pacias skyles vel uz 10$ pastatysiu ir toliau vazinesiu. 70 euru uz darba moketi galima, galima ir dar daugiau, as sudedavau per 2 val neskubedamas su pasnekejimais ir 2-3 alaus. Jutikliu montavimo schemos, auksciai, pavyzdziai ir pan yra internete. Man gi negaila, pirkit po 150 euru ir dar uz statyma po 100e mokekit - ne is mano kisenes :)

P. S. Man Toyotos gamyklinis parktronikas nesuveike kai du is keturiu davikliu buvo uznesti ledu. Tiesiog tylejo, kol as sau ramiai parkuodamasis per uzsnigta galini stikla pystelejau i kitos masinos bamperi :D
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

slashas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Sausis 05, 2017, 08:38:16 AM
As i tris masinas sudejau pats savo kreivom rankom is ebay uz 10-12 baksu ir veikia po siai dienai. T.y. jau 3 metai pirmoje masinoje, antroje veikia apie 2,5 metus ir trecioje kazkur truputi daugiau nei 1 metai. Dar trims draugams ir pazistamiems esu tiesiog uzsakes per savo ebay accounta ir atidaviau i rankas. Nei vienas nesiskunde, kad sugedo ar pan. Nematau reikalo moketi 70, 90 ar 150 euru uz ta pati darba atliekancia sistema. Suges, tai tiesiog i tas pacias skyles vel uz 10$ pastatysiu ir toliau vazinesiu. 70 euru uz darba moketi galima, galima ir dar daugiau, as sudedavau per 2 val neskubedamas su pasnekejimais ir 2-3 alaus. Jutikliu montavimo schemos, auksciai, pavyzdziai ir pan yra internete. Man gi negaila, pirkit po 150 euru ir dar uz statyma po 100e mokekit - ne is mano kisenes :)

P. S. Man Toyotos gamyklinis parktronikas nesuveike kai du is keturiu davikliu buvo uznesti ledu. Tiesiog tylejo, kol as sau ramiai parkuodamasis per uzsnigta galini stikla pystelejau i kitos masinos bamperi :D
Gal gali gamintojus ir modelius pavardinti kuriuos dėjai?

MindaugasB

Citata iš: slashas Įrašytas Sausis 05, 2017, 09:01:53 AM
Gal gali gamintojus ir modelius pavardinti kuriuos dėjai?

Nei gamintoju, nei modeliu niekada neziurejau. Ieskojau pigiausios kainos ir pardavejo pardavusio partroniku bet 20 vnt ir gavusio normalius atsiliepimus. Kaip variantas gali buti SITAS. Apie 2500 nupirktu davikliu sistemu.

Brand Name:Eunavi
Model Name:pz300
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Zaroliz

Dabar pažiūrėjau, kur yra lcd, tai ten nėra pypsiuko, yas lcd tik rodo ar ir pypsi?

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

Bemsas

Arnosio92

kosmosas kazkoks :D uz 10-20$ laiko cia daugeliui ziuriu ilgai ir be problemu, o jie atrodo lygiai tokie pat kaip tie isgirtieji steelmate, tik ju kaina 10x didesne :D eksperimenta gal daryt, i viena masina det is alto steelmate uz 150e, i kita uz 15$ is ebay parsisiust ir isidet/susirast kas idetu, nes pas mane abi kaires dazniausiai :D ir stebesim, nes cia ramybes nerasiu :D

MindaugasB

Ant to ekranelio virsuje yra pypsiukas ir pypsi pagal atstuma. Pypsejimas bent pas mane prasideda kazkur nuo 1,5 m iki kliuties. O pacia kliuti pagauna daugiausiai taip is atminties tai 2,4m. Ekrane rodomi skaiciai sutampa su realiu atstumu. Matavau pats su rulete, atstumas tikslus.

Tie ale belgiski, kur Mants idejo nuoroda, tai tiesiog mazesnis daviklis ir graziau atrodo.

Mants

ir as matavau su rulete, atitinka idealiai skaiciai :)
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

arytis

Beveik prieš 2 metus užsakinėjau analogiškus ŠITIEMS
Sumontavau pats. Iki šiol veikia puikiai ir per šalčius, ir per lietų.
Ekranėlis nelabai ir reikalingas, pilnai užtenka garsinio signalo.