kazkas su temperaturos mygtuku

Pradėjo daiva123, Sausis 15, 2013, 15:58:05 PM

« ankstesnis - sekantis »

daiva123

Sveiki, kazkas atsitiko su oro temperaturos knopkes reguliavimu pakelt temperatura nebeina ,o nuzemint eina prie keleivio puses knopke dirba  gal ten kokia spyruolyte iskritus yra  , svarbiausia kaip ta knopke isimt ir paziuret nesulauzius  ar galima uzkist su atsuktuvu ir isimt ja lengvai?

Karatas

Man tas pats darosi jeigu vasarą lauke temperatūra didesnė maždaug negu +15 padidint negalima tik sumažint,bet jeigu temperatūra sumažėja galima laisvai reguliuot į abi puses.Gal tai yra kažkokia apsauga? Pasireguliuok temperatūra anksti ryte kai būna vėsu:)

Bemsas

Taip neturi buti. Pas mane nors ir +30 lauke,  vistiek galiu nustatyti kokia noriu temperatura nuo LO iki HI

diagnostikas

Turi sie automobiliai tokia beda. Iseitis viena - keisti klimos valdymo panele

Karatas

Sveiki,kiek gali kainuoti klimato kontrolės valdymo panelės keitimas? Gal kas keitėt?

UfO

Man buvo tas pats su Corolla (2002). Tik nebepamenu ar negalėjau T sumažint, ar padidint :) Galvojau perlituot mygtuką, bet niekur tokio pačio negavau. Paskui pasirodė, kad ir senasis geras tik kažkokiu mistiniu būdu jo nebenuspaudžia. Problemą išsprendžiau paprastai - tiesiog atlitavęs pakėliau šiek tiek mygtuką. Dabar viskas veikia puikiai.

ketvirtasis

Citata iš: Karatas Įrašytas Birželis 19, 2013, 19:56:08 PM
Sveiki,kiek gali kainuoti klimato kontrolės valdymo panelės keitimas? Gal kas keitėt?
Tai kad ten pakeisti nėr kas veikti kryžminis atsuktuvas ir plastikinė mentelė (apdailai nuimti) ir "donoras". Labai lengva ir paprasta

Karatas