Avensis vairo koloneles gedimas

Pradėjo Jurgis, Birželis 03, 2013, 17:01:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

Jurgis

Sveiki, atsirado beda, leidzia skysti vairo kolonele. Po preliminarios apziuros, trumpai tariant, praplyso koloneles isorine apsaugine guma, i vidu pateko purvo ir dregmes, surudyjo stokas, ptartryne salnyka ir dabar gerokai slapiuoja. Nuvaziavau i Domeikava Kaune pas meistrus, gieda apie 800-900 Lt. Gal kokiu patarimu/pastabu turit, kad nepudrintu man ten smegenu? gal kokius meistrus Kaune rekomenduotumet?

Dekui

zibalas

Vilniuja pernai restauravau  mokejau 700 lt. metam garantija
gold

horn

Jurgis

zaibas, kokia problema buvo?

srotines koloneles dazniausiai su vairo perdarymo komplektais parsiduoda, is kitos puses, jei ir rasi uz 300-400, manau pakeitimas apie 300 kainuos, panasiai gaunasi

Tiutis

Sveiki, snd issiaiskinom kad yra laisvumas deineje puse vairo koloneleje... kolonejele kliba pati asis ir todel barska. Gal kas ka galetumete rekomenduoti vilniuje kas restauruoja vairo koloneles? Aisku kad butu geri meistrai nesiknarankiai , kad po remonto airbagai degs ir visa kita ir dar be katalizatoriaus isvaziuosoiu ir kaltu nerasiu... Beje, kokios kainos sio restauravimo vilniuje kainos vaiksto?

egariukas1

Jei jau kliba velenas,reiskia isdile ivores.Turetu smarkokai leist skysti.Gal tik traukes obuolys isdiles ir kliba?

Tiutis

Nu meistras sake trauke gera, kliba is koloneles nera jokiu tepalu pozymiu.

Tiutis

HIDROMOTAS cia Vilniuje restauruoja koloneles ir ne tik... Sake 700Lt pilnas retauravimas su isemimu idejimu.  HIDROVISATA taip pat vilniuje tokia pat kaina. Padaro atseit per 1darbo diena.

egariukas1

Gal,mano irgi budavo garsai pajudant is vietos.Traukes obuolys minimalu laisvuma turejo

Tiutis

Na man vaziuojant per kelio nelygumus girdisi ir jauciasi barskejimas... Man dabar idomu pasidare stovi pas Hidrauline ar mechanine vairo kolonele??? :think:

egariukas1

Mechanine su hidrauliniu stiprintuvu

Tiutis

Tai tada pigiau restauruojasi jeigu istikruju mechanine stovi... iki 200Lt pigiau.

Saulius SSS

Tiutis tu kazka netaip klausi arba ne taip supranti. Tos koloneles paliubomu visos mechanines. Tik hidraulika palengvina sukima. Gal tu norejai pasakyti be ir su vairo stiprintuvu? Na yra ir elektrines,bet cia ne apie tai
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Tiutis

Tiutis

Beje, kai teiravausi del restauravimu servizuose sake cia avensiu liga greit susidevinti barskanti vairo kolonele...