t25 magnetola

Pradėjo Mirro, Vasaris 19, 2013, 09:20:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

Mirro

sveiki,
turiu klausima
dabar pas mane stovi tokia magnetola

noriu isideti tokia

ar visos jungtys vienodos? nieko nereikes keisti?

tamazas

keisti nieko nereikia, viskas tinka

GALLANT

Biski reiks palituoti, nes vienos jungties laidas bus per trumpas (trys laidukai), reiks prailginti koki 7cm, o siaip turiu pasikeites, viskas tiko.

GALLANT

Beje turiu navi prie jos, jei nori uz alu atiduosiu, as pirkau visa komplekta, bet kaip supratau nebus laiko isideti......., jau garso izolecija klijavau 2metus, tai daba stiprintuvui sumontuoti kokiu 1m reikes......, tai kol daeis rankos iki navi, tai ir parduoti reiks.

Bemsas

CitataGALLANT parašė:
Beje turiu navi prie jos, jei nori uz alu atiduosiu, as pirkau visa komplekta, bet kaip supratau nebus laiko isideti......., jau garso izolecija klijavau 2metus, tai daba stiprintuvui sumontuoti kokiu 1m reikes......, tai kol daeis rankos iki navi, tai ir parduoti reiks.

Ten stovi navi TNS :)

GALLANT

Jei atvirai, tai nesigilinau, kai pirkau, man dave mage ir navigacija, kadangi visi puikiai zinom kiek naudos is tos navi, tai isidejau tik mage, o navi funkcija LTU ribose puikiai atlieka Nokia e52.
Dabar reiks kazkaip issivesti linijinius ir pabandyt isidet stiprintuva stai toki:
http://www.ebay.com/itm/4-X-100-Watt-6-Ohm-Class-D-Audio-Amplifier-Board-TDA7498-4CH-100W-Power-Amp-/350586613826?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D5706803977241017540%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D350586613826%26

Speju viska sukisiu uz "bardacioko" ir visi galvos, kad stovi gamykline aparatura.

Bemsas

CitataGALLANT parašė:
Jei atvirai, tai nesigilinau, kai pirkau, man dave mage ir navigacija, kadangi visi puikiai zinom kiek naudos is tos navi, tai isidejau tik mage, o navi funkcija LTU ribose puikiai atlieka Nokia e52.
Dabar reiks kazkaip issivesti linijinius ir pabandyt isidet stiprintuva stai toki:

Speju viska sukisiu uz "bardacioko" ir visi galvos, kad stovi gamykline aparatura.

Turejau omeny, kad Mirro avensyje stovi gamykline NAVI TNS310 su ekranu virsui. o del stiprintuvo, nerizikociau deti toki i masina. Manau nuo fonavimo neatsikratysi. kambaryje - jokiu bedu. Masinoj labai sunku susitvarkyti su triuksmais.

GALLANT

Na kad reiks det i korpusa, tai jau aisku, o maitinimui reiks gaminti keitikli, nes jis maitinasi 12-36V, tai reiks sumontuoti kazkoki 35V stabilizuota maitinima su driveriais. Labiausei mane jaudina D klases kokybe.

Arturas

Koks esminis skirtumas tarp tu dvieju magu? Kuom geresnis tas be kasetes?
Foto bus veliau :)

gisas

CitataArturas parašė:
Koks esminis skirtumas tarp tu dvieju magu? Kuom geresnis tas be kasetes?
na man esminis skirtumas tas, jog skaito mp3 :)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Arturas

Na manau man to skirtumo ir uztenka :) Kazkaip dabar geriau isiziurejus matosi net uzrasiukas mp3 ir wma.
Foto bus veliau :)

GALLANT

Ir dar gali 6CD susideti, tai isvis ilgam uztenka, bent jau manoji valgo 6DC.

EvaldasL

Kiek kainuoja toks magas su mp3? Kazin labiau apsimoka ta priedeli, kur mp3 skaito is USB ar toki maga?

GALLANT

CitataEvaldasL parašė:
Kiek kainuoja toks magas su mp3? Kazin labiau apsimoka ta priedeli, kur mp3 skaito is USB ar toki maga?

As pries gera pusmeti pirkau uz 300lt maga ir navigacija prie jo.

vitiok

CitataGALLANT parašė:
CitataEvaldasL parašė:

As pries gera pusmeti pirkau uz 300lt maga ir navigacija prie jo.
Kiek uz sena imanoma gauti idomu jei statyt sita?