Problemos su XENON'u

Pradėjo Leggera, Rugsėjis 08, 2014, 20:01:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

Leggera

Sveiki,

toyota avensis 2007 d-cat, zibintai (xenonai) paveikia pora minuciu, pradeda mirgset ir uzgesta.
servise (vilgirda) pasake, kad xenonai (dezutes) kaista ir greiciausiai reikia keist. Nenaujos po 310Ltx2vnt..
ar tai yra gal taisoma ar dar kokie variantai yra?

aciu uz atsakyma.

Robiskapeika

sveikas turiu  xsenono bloka tik nežinau ar tau tiks mano 2006m senesnio modelio

Bemsas

Sitie is ebay netinka. Lempos cokolis kitoks. Arba lemputea, arba blokai. As pradeciau nuo lempuciu patikrinimo.

Robiskapeika

Mano orginalus 2006m žibinto apačioje yra tokia dežute su varžčiukais užsukta tenai statosi tas blokas bet kaip patare pabandyk sukeisti lemputes gal lempute paseno

GALLANT

Eini i www.ebay.com ir nusiperki naujas D2S lemputes, priedo dar paimi perejimus i jas: http://www.ebay.com/itm/HID-D2S-D2R-D2C-Ballast-Harness-Bulb-Socket-Wires-Cable-398-GBW-/151254125507?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item233772cbc3&vxp=mtr
Tada is turgaus nusiperki slim blokelius (40lt/vnt) jie labai graziai susideda vietoj originaliu, bent jau as susidejau ir viska susidejas ramiai vazineji, viso projekto kaina kazkur 110-120Lt ir jei kas suges, tai taisysi uz centus. Pas mane stovi kitaiskos lemputes su blokeliais, tai atlaike 3m, tai tuo paciu buferio nuemimu pakeiciau tos puses kur nebedege blokeli ir abi lemputes, daba vel manau kelis metus nebesuksiu galvos.

Leggera

Tolis

Ką manote apie siūlomus D2S cia?
Perdegė vienas mano Avensiui D-CAT'06.