Kondicionierius

Pradėjo VaIsInIs, Birželis 24, 2013, 20:13:12 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

Cia rekomendacijos tu kurie pildo:) as nesakau, kad ju reikia laikytis:)

Ralfas

mega

Citata iš: Ralfas Įrašytas Birželis 29, 2013, 12:02:10 PM
http://autoservisas.blogas.lt/automobiliniai-kondicionieriai-gedimai-13.html papildyt pagal autoriu reikia du kart per metus:D
:D tai pildytojai gali sakyt, kad kas savaitę reikia tikrint profilaktiškai, aš kalbu apie gamintojo rekomendacijas :)

Raiforas

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Birželis 29, 2013, 08:20:59 AM
Ir as esu mates ta tipo dumeli. Bet cia gal kai karsta buvo. Dabar nebematau. Sia vasara oras daugiau 23 nesusilo. Tai gal tas garas atsiranda tik kai labai didelis temperaturu skirtumas.?
Na pas mane buvo ir prie 27 ispute garus. O sia vasara pas mus bent jau Klaipedoje buvo 34 silumos :)

Raiforas

Citata iš: mega Įrašytas Birželis 29, 2013, 02:01:29 AM
exmazdoj pūtė 0, -1 laipsnių iš ortakių, matavau su IR termometru, nebuvo jokių garų. Ar tu manai, kad ten -10 pučia? :D
Cia ortakije tau tiek rode, o pati garintuva ar bandei pamatot?

Saulius SSS

Citata iš: mega Įrašytas Birželis 29, 2013, 11:45:49 AM
o gal galėtum parodyt kur tos rekomendacijos? na, linką ar paveiksliuką :)
Senam forume buvau patalpines sekancio TA rekomendacijas ar kaip pavadinti. Cia tai vadinama didziuoju servisu. Tai vienas is punktu buvo irasytas kondicionieriaus aptarnavimas. Berods £50 (tiksliai neatsimenu). O ka ten daro neraso. Bet pats sistemos patikrinimas,perpildymas tiek ir kainuoja. Beje nepamirskit,kad dar i sistema pilasi ir tepalas
,kuris tepa sistema. Tai visai realu,kad kas kazkoki intervala ir reikia perpildyti sistema.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

vitiok

Jau kazkur buvo diskutuota sia tema apie kondicionerius ir daug prirasyta,krc pildyt jo nereik nes jeigu reikia tada kazkur leidzia o tada jau kitas klausimas kila del remonto,Reikia ji priziuret,keist salono filtra daznai ir nesukt galvos.
Savo saldytuve namie daznai papildot ar keiciat saltnesi  idomu ?  ;D
Perpildyt sistema gal ir reik bet nera tokiu rekomendaciju niekur arba as neradau :)

mega

Citata iš: vitiok Įrašytas Birželis 29, 2013, 17:16:25 PM
Jau kazkur buvo diskutuota sia tema apie kondicionerius ir daug prirasyta,krc pildyt jo nereik nes jeigu reikia tada kazkur leidzia o tada jau kitas klausimas kila del remonto,Reikia ji priziuret,keist salono filtra daznai ir nesukt galvos.
Savo saldytuve namie daznai papildot ar keiciat saltnesi  idomu ?  ;D
Perpildyt sistema gal ir reik bet nera tokiu rekomendaciju niekur arba as neradau :)
va, va, keistai kažkaip skamba, nes nei subaru per 6 metus nuo nulio nieko su A/C nedarė dileris, nei škodai naujai kažką apie tai šneka, netikiu, kad toyotos A/C bus kažkuom kitoks. ten tie 50 svarų bus už salono filtro pakeitimą ir vizualią apžiūrą :D

Saulius SSS

Salono filtras atskira kaina. O del to ,kad jie perpildo sistema as esu beveik tikras. Nes tiek kainuoja pats perpildymas.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

vitiok

CitataIlgiau pavažiavus +150 km kondicionieriaus vejalis nudusta - vos pucia , vienu zodziu pavargsta. Salono oro filtras pakeistas. Kame problema?
siuo atveju greiciausiai kazkas su ventiliatoriumi kuris pucia ta vejeli.

Bemsas

Ant Corolla E120 tokia problema budavo, kai lauke ~+30 ir vaziuoji ilga atstuma. Perkaista pats motoras ir nustoja pusti ora. Isjungi ji kokiai 10min - vel veikia normaliai. Iki 100km atstumo nebuvo jokiu problemu.

mega

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Birželis 30, 2013, 08:47:58 AM
Salono filtras atskira kaina. O del to ,kad jie perpildo sistema as esu beveik tikras. Nes tiek kainuoja pats perpildymas.
hm, būtų faina, jei kas pakomentuotų informacija iš dilerio :)

VaIsInIs

Citata iš: bemsas Įrašytas Birželis 30, 2013, 11:01:01 AM
Ant Corolla E120 tokia problema budavo, kai lauke ~+30 ir vaziuoji ilga atstuma. Perkaista pats motoras ir nustoja pusti ora. Isjungi ji kokiai 10min - vel veikia normaliai. Iki 100km atstumo nebuvo jokiu problemu.

Va konkreciai taip ir yra , kaip gydyti ?

vitiok

VaIsInIs

Ne nu tai čia nesamonė :D Čia tas pats nuvažiuoji 100km ir išjungi varikli ir duodi pailsėt :D