Valytuvai - su rėmu ar be?

Pradėjo Mari1us, Gruodis 17, 2013, 22:30:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

Mari1us

Kokius valytuvus t22 avensiui nusipirkt. Vienas nebesilaiko (nežinau kas jam ten nutiko, kažkas palūžo ten prie sujungimo) tai nusprendžiau naujus padovanot. Žinau, kad egzistuoja tokia be rėma valytuvai (beam bene vadinas, dar boneless vadina juos), tai pagalvojau, o koie geresni? Ar tradiciniai su rėmu, ar naujieji, be rėmo? Kokie jūsų patarimai ir patirtis? Pasidalinkite :)

Praetor

Pirkau Avensisi Verso berėmius Bosch valytuvus per internetinę pardę ir likau nusivylęs - vairuotojo pusėje valantis berėmis valytuvas, grįždamas atgal į pradinę padėtį, palikdavo ant stiklo nenuvalytų plotų. Teko pakeisti į įprastinius rėminius Champion - problema išsisprendė, dabar valo švariai.

Mari1us

Va va, aš to ir bijau, kad jis tiesiog nevienodai paskirstys spaudimą valytuvo. Gal dar kas bandėt?

Ralfas

metalinius, nusipirkes turejau Bosh beremius uz 140lt, ziema naudoti nebuvo, neatlaike ir pusmecio, abu valytuvai ant stiklo pradejo piesti linijas, nuvariau i toyota nusipirkau originalius metalinius ir esu tikrai jais patenkintas bent jau kol kas :)

TYRAN

Pirkau tradicinius champion - nesiskundžiu

continuity

Man ziema su jais nepatiko, nes per salcius jie sustingsta ir blogai valo. Vasara normaliai.
Avensis T22 2001 wagon, 1CD-FTV.

wikcia

turejau ir beremius viena karta Lirostoje nusipirkes (apie 90 Lt uz komplekta), vale neblogai pirmus metus, antrus patenkinamai, bet grizau prie klasikiniu, kazkaip klasikiniai geriau. beremiai su laiku blogai priglunda prie stiklo.

Mari1us

Dėkui. Reikės tradicinių ieškot ;)
O kur Vilniuj pirkot valytuvus? Kokiuose senukuose nėra?

egariukas1

Buvau sudejes beremius,vale gan neblogai,po puses metu prie namo pavoge :think: Buna senukuose,bet kad slamstas visoks,nebent kokius cempion rastum.Geriausi daliu parduotuvej,pagal kataloga,nes skiriasi ju ilgiai vairuotojo ir keleivio pusiu

TYRAN

Aš pirkau autoaibėj. Turėjo OEM'inių atsivežę (be pakuočių). Tai pigiau gavosi kažkuris (berods keleivio pusėj, nes be spoilerio, o su spoileriu tik dėžutėse turėjo)