Del ratlankiu varztu

Pradėjo laizekas, Balandis 04, 2009, 19:02:05 PM

« ankstesnis - sekantis »

mind

Citatakubilas parašė:
Is ties, tai su lietiniais ratais turejai gauti varztus jiems prisukti.original varztai yra tik su original skardin ratlankiais.sprendziu pagal save.Zodziu-vasariniai ratai-vasariniaivarztai.  lieti ratai-lieti varztai.man atrodo, kad aiskiai issireiskiau. dar vienas momentas-kas tas falken ????zinau bridgest ,mishel, dunlo,vredestein ir dar keleta kitu.o gal tas F is tos operos kur po 13 lt uz padanga??!!! tumet reiks geresniogamintojopasijieskoti- bent jau kokio Kormoran ;)

Visgi Kubilas teisiausias buvo.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Pretendent

Ar būtina dėti ant skardiniu ratlaniu žiedus, jei centrine skylė 57,1 (turi būt 54,1) - čia IV Golfo ratlankiai (tarpai tarp skylių tinka). Kiek girdėjes, tai skardiniam nebūtini centravimo žiedai jei skylės diametras nedaug skiriasi. Realybėj dar neisbandžiau - bus žiemai..  Ir važtai kažin ar tiks nuo lietu ratlankiu..?

Gedajus

ant mazdos ziema pravazinejau su skardiniais nuo opelio, viskas normaliai buvo, jokiu ten centravimo ziedu nedejau, su verzlem viska issicentravo.
opelio ct 56.5
mazdos ct 54

laizekas

Butina ziedai, jeigu centrine skyle skiriasi, nes realiai kalsi i kokia duobe ir varztai neatlaikys.

Realiai siandien nieko nepesiau, vel per naujo kelis kartus balansavo ratus, keite vietomis, pute oro kokius 3.5 baro, i realiai siandien po darbo vaziuosiu pralekti, jei dreba vairas, keiciu padangas priekines, nes senas turiu dar ir bandau ... blt pasiseke man :@
Avensis I D4D 81kw - darbinis žirgas
Avensis II D4D 85kw - šaldytuvas

kubilas

CitataPretendent parašė:
Ar būtina dėti ant skardiniu ratlaniu žiedus, jei centrine skylė 57,1 (turi būt 54,1) - čia IV Golfo ratlankiai (tarpai tarp skylių tinka). Kiek girdėjes, tai skardiniam nebūtini centravimo žiedai jei skylės diametras nedaug skiriasi. Realybėj dar neisbandžiau - bus žiemai..  Ir važtai kažin ar tiks nuo lietu rJatlankiu..?
Jei buciau turejes lietnikus nuo golpo-tai ir pirkvciau golpa-bo kaina masinos ir ratu neperdaug skiriasi(gaila kad ratai brangesni).na po to jau pradeciau burti, kas masinai geriau.bet kokiu atveju-lietnykai greiciau parsiduoda:)

Memelis

Citatalaizekas parašė:
Nu ka, paaiskejo , kad visos padangos yra lievos, kreivos, 2 padangos turi duobes, kitos tik kreivuma, rytoj vezu i dagri ir ziuresim kas bus, hujoviausia, kai montavo padangas nepasake kad lievos padangos ;//

Tai kaip su tom tavo padangom? Jei jos levos, tai jas turejo pakeisti, o ne pusti iki 3,5 atm. Tai jie kaip, parode tau kad yra geros ar ka?
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

laizekas

Dabar tokia situacija, prasiknisau vakar visa diena su tom padangom, vakare susimontavau kitas padangas ant dvieju ratlankiu , ant galo uzsimeciau ziemines padangas ir vistiek dreba vairas :@ , lietnikus ant stakliu suko, paskui ant balansavimo, jie geri , lieka tik centravimo ziedas ir varztai, gal normaliai neiscentruoja ratlankiu, kazkaip uzsiknisau su tais ratais, kazkaip neliko noro tureti lietniku, nes savikaina ju gavosi tai :o , o dar reiks permontuoti atgal padangas dvi ir dar nezinia ka reiks pirkti ar varztus ar ziedus

unholy

tu zinai man ta pati beda su zieminiais ratais, skardiniai ok, padangos irgi naujos vistiek drebejo nuo 110 isivaziavus. dabar pirkau devetus lietinius, uzmontavau naujas padangas ir bedos pasibaige, tai irgi likau nesuprates, ar balansas cia, nors tikrinau ne viena kart, ar kelis kart buvau uzsokes ant borto tai susilankste, na zodziu nemalonus reikalas. neskaiciau visos temos, bet kas liecia varztus tai lietiniams yra atskiri. autotojoj buvau tai 9 lt/vnt, brangu bet vistiek pirksiu 12vnt.

laizekas

Man mototoja uzsiprase nuo 15lt/vnt uz verzle, tai kazkaip atslugo noro ten pirkti,bandysiui tokvila skambinti, gal ten kainos mazesnes, ruosiausi pirkti jei kaina mazdaug butu 7lt/vnt, bandysiu, kiek nuvaziuoju, tiek sako viskas turi gerai buti su ratais, bandysiu pirkti varztus kitus ,jei nepades, tuomet ziedus, jeigu nepadeda, bet manau jau turetu buti viskas gerai, tai jeigu ne, tai teks parduoti lietnikus ir jamti kitus arba skardas :@

Gedajus

Citatalaizekas parašė:
Man mototoja uzsiprase nuo 15lt/vnt uz verzle, tai kazkaip atslugo noro ten pirkti,bandysiui tokvila skambinti, gal ten kainos mazesnes, ruosiausi pirkti jei kaina mazdaug butu 7lt/vnt, bandysiu, kiek nuvaziuoju, tiek sako viskas turi gerai buti su ratais, bandysiu pirkti varztus kitus ,jei nepades, tuomet ziedus, jeigu nepadeda, bet manau jau turetu buti viskas gerai, tai jeigu ne, tai teks parduoti lietnikus ir jamti kitus arba skardas :@

manau pigiau bus  tekstaroje, liro, acuroje, arba ten kur ratais padangom prekiauja

VanBuren

Melgoj 1vnt-6lt;
Egzotikoj 1vnt.-4lt. Tik problema, kad 19 raktu sukamos. Originalas 21.
Cia kalbu apie verzles Avensiui lietiems ratams. Nes pats ieskojau ir pirkau.
Avensis 2001m D4-D sedanas

Gedajus

CitataVanBuren parašė:
Melgoj 1vnt-6lt;
Egzotikoj 1vnt.-4lt. Tik problema, kad 19 raktu sukamos. Originalas 21.
Cia kalbu apie verzles Avensiui lietiems ratams. Nes pats ieskojau ir pirkau.

Hm pas mane tai lyg orginalai bet 19

Memelis

Paziurek dar cia http://www.autoline.lt/Produktai/ratlankiu_priedai.html
As tai sau vis zadu pasiimti specialus slaptus 4 varztus nuo vagysciu. Ziurejau toyotoje, tai jie apie 130 Lt nori. Tu neorginaliu tai ir patys pardavejai nelabai siulo, sako gali but bedos kai nulauzi besukant...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

laizekas

As pirkau Borbet firmos slapukus, 4vnt- 57lt dagryje, sukinejau, nepasirode, kad lievi, siandien teko apvaziuoti vel keleta autoservisu, tai yra vienoje melgoje buvau, paskui kitoje, visur krato galva, kad viskas zjbs, ir dar ant pabandymo prasuka ratus, as manau paliubomu kazkas blogai yra su prisukimo, nes man dreba ir galiniai ratai, tai arba ziedai hujovi arba varztai, bet tik kur nuvaziuoju, tai visur atkalba nuo varztu pirkimo ir ziedu keitimo, kad viskas turi buti gerai, rytoj kur nors reikes nusipirkti ziedus.  O del dydziu, ant skardiniu pas mane sukasi su 21 raktu, ant lietniku sukasi 19 raktu, nes didesnis net netilptu y lietniku skyles varztams

unholy

as pernai pirkau eolte slapukus uz 100 litu! viena jau sugadinau, smarkiau buvo uzsuktas ir viduriukas kuris turi prilaikyt visa sukimo jega nuluzo, teko virint... zodziu sudas, niekur ner kokybiskos prekes, tai dabar arba original perku arba per interneta.