avensis 04m 85kw sunkiai jungiasi pavara

Pradėjo visualstudio, Liepa 04, 2013, 23:05:54 PM

« ankstesnis - sekantis »

visualstudio

kartais sunku ijungt 5 pavara ir kartais per jega 5 pavara isjungti reikia,kame gali buti problema?nemalonu buna ir kitas pavaras isjungti sunku(per jega)

visualstudio

gal tepalus greiciu dezej pakeist ? ir kokie pilasi gal zinote kas? 04m.85 kw

Tiutis

Arba isminamam guoliui ragas arba Diskatoriui vienas is dvieju... Arba greiciu dezes 5pavaros sinchronizatoriui amen...

visualstudio

na va nei vienas begis jau neisijungia...

visualstudio

Modka

kada pirkai? gal pardavimui buvo ir padaryta
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Tiutis

sankaba pasikeisi ir vaziuosi toliau... man irgi jau kartais pirma sunkiai jungiasi... galvoju apie paprasta sankabos komplekta  . Bendroj sumoj gautusi apie 1500lt su viskuo.

Modka

Citata iš: Tiutis Įrašytas Liepa 08, 2013, 09:58:36 AM
sankaba pasikeisi ir vaziuosi toliau... man irgi jau kartais pirma sunkiai jungiasi... galvoju apie paprasta sankabos komplekta  . Bendroj sumoj gautusi apie 1500lt su viskuo.
o plaukiojanti  kiek su viskuo?
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Tiutis

plaukiojanti su viskuo apie 2300Lt plus 300-350lt keitimas

Jobaris

Pas mane ir smagraciui ragai. Kur tu cia taip pigiai smagrati plaukiojanti zadi rast? :)

Tiutis

Ot reikia ieskot ir rasit... Arba per ebay galit parpust kazkur apie 400sv su viskuo plius atsiuntimas 20sv per mikriuka koky. Bet nepatariu jums detes tos sankabos jei ilgam ruosiaties vazinetis... Paprasciausiai nelaiko jos... Dekit paprasta ir uzmirsit kas yra smagratis. Vaziuoja taip paciai.

Modka

Citata iš: Tiutis Įrašytas Liepa 19, 2013, 10:21:44 AM
Ot reikia ieskot ir rasit... Arba per ebay galit parpust kazkur apie 400sv su viskuo plius atsiuntimas 20sv per mikriuka koky. Bet nepatariu jums detes tos sankabos jei ilgam ruosiaties vazinetis... Paprasciausiai nelaiko jos... Dekit paprasta ir uzmirsit kas yra smagratis. Vaziuoja taip paciai.
normaliai jos laiko apie 250k km. nu tikrai netaip paciai vaziuoja teko su viena perdaryti vaziuoti tai labai nepatiko bet gali buti kad blogai padaryta buvo ten.

kaimietis80

labas. pas mane irgi buvo taip kai nusipirkau avensi. radau iseiti paprasta, prailginau sankabos traukele prie pedalo, kad daugiau issimintu pagrindinis cilindriukas ir bedos prapuole.

linas

Hausas

Citata iš: kaimietis80 Įrašytas Liepa 19, 2013, 18:25:33 PM
labas. pas mane irgi buvo taip kai nusipirkau avensi. radau iseiti paprasta, prailginau sankabos traukele prie pedalo, kad daugiau issimintu pagrindinis cilindriukas ir bedos prapuole.

Kokiu būdu tu prailginai tą traukelę?
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

Tiutis

Modka, Kodel nepatiko su perdaryta pravaziuot? Kas buvo netaip?