Audio aparatūra.

Pradėjo Ralfas, Liepa 06, 2013, 17:51:33 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

Gal kas žino kokių išmatavimų kolonėlės stovi corollose verso duryse? Kažkaip gamyklinės nieko gero, nei žemų iš jų neišgausi normaliau nieko, būtų noras kažką kito ir geresnio bent jau į duris susidėt...

mega

Citata iš: Ralfas Įrašytas Liepa 06, 2013, 17:51:33 PM
Gal kas žino kokių išmatavimų kolonėlės stovi corollose verso duryse? Kažkaip gamyklinės nieko gero, nei žemų iš jų neišgausi normaliau nieko, būtų noras kažką kito ir geresnio bent jau į duris susidėt...
mano galva, 16 cm, pataisykit, jei klystu ff

Ralfas

Tikslios info reiktu:P galinese duryse ir priekinese tas pats?

Bemsas

Priekines ir galines vienodas dydis. Reikia statyti 17cm. Darbo aisku yra, reikes daryti ziedus garsiakalbiams, nes originalus garsiakalbiai integruoti su ziedais ir prikniedyti prie duru. Pajungimo fiske irgi netiks.
Sau irgi masciau apie garsiakalbiu keitima, bet galvoju dabar gal suba aktuvu Pioneer po keleivio sedyne pastatyti.

arunaskeras

As ir zadu suba isidet bet patarkit kur stiprintuva  tvirtinti  :)
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

mega

mano supratimu tik subą įdėjus užmuš visai standartinių kolonkių garsą, aš pradėčiau nuo priekinių garsiakalbių, tada head unitas ir tik tada subas.

Bemsas

dtinas

kokia kaina sio pionieriaus subo? kaip jis pasijungtu?
priekinese durelese keiciau garsiakalbius. Eina 16ukai. Garsas siek tiek pagerejo, bet ne kazka. Zemo daznio daugiau, bet jis vistiek nera toks koks turi buti. Gale buvau isardes - ten stovi tikrai 13 ukai !!  (o ne 16ukai).

Bemsas

Citata iš: dtinas Įrašytas Liepa 13, 2013, 10:58:21 AM
kokia kaina sio pionieriaus subo? kaip jis pasijungtu?
priekinese durelese keiciau garsiakalbius. Eina 16ukai. Garsas siek tiek pagerejo, bet ne kazka. Zemo daznio daugiau, bet jis vistiek nera toks koks turi buti. Gale buvau isardes - ten stovi tikrai 13 ukai !!  (o ne 16ukai).

Subo kaina ~550lt. Skelbimuose buvo 1 karta naujas 450lt. Pasijungia nuo koloneliu, nereikia linijiniu. Statosi po keleivio sedyne.

dtinas

kazin normaliai tas pionierus groja ar tik siaip?