Avensis T22 - keli klausimai.

Pradėjo Mari1us, Liepa 09, 2013, 22:36:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

Mari1us

Turiu Toyota Avensis T22 D4D 2.0 dyzelį, universalą. Norėjau paklausti kelių klausimų:

• Kontrolė kur radijai yra prie vairo, tai kai paspaudžiu, kad pereitų į kitą stotį, tai jis man ieško radijos pagal bangas, o ne pereina į kitą išsaugotą stotį sąraše. Kodėl?
  • Ar radija gerenio equalaizerio neturi? Paspaudus mode aš galiu tik pasirinkti boso lygį, o kas ten toliau aš jau nebesuprantu.
  • Ar jums irgi ne iškarto grebia variklis vedant jį. Man reikia šiek tiek ilgiau pasukti: sakė, kad turi užsipildyti papildomas kuro rezervuaras prie purkštukų, todėl taip yra. Tai tiesa?
  • Prie radijos yra tokie mygtukai kaip ast, reroute kurie nieko nedaro. Čia taip yra dėl to, kad komplektacijoj tokių pribumbasų nėra ir tiesiog mygtukai palikti? Ar jie vis gi turi kažką daryti?
  • Kiek toyotos radija palaiko vatų kolonėlėm maksimum?
  • Ar niekaip neišeina įjungti radijos jei raktelis nėra pasuktas spynelėj?
Ačiū :)

Artūras Alytus

Citata iš: Mari1us Įrašytas Liepa 09, 2013, 22:36:32 PM
Turiu Toyota Avensis T22 D4D 2.0 dyzelį, universalą. Norėjau paklausti kelių klausimų:

• Kontrolė kur radijai yra prie vairo, tai kai paspaudžiu, kad pereitų į kitą stotį, tai jis man ieško radijos pagal bangas, o ne pereina į kitą išsaugotą stotį sąraše. Kodėl?
  • Ar radija gerenio equalaizerio neturi? Paspaudus mode aš galiu tik pasirinkti boso lygį, o kas ten toliau aš jau nebesuprantu.
  • Ar jums irgi ne iškarto grebia variklis vedant jį. Man reikia šiek tiek ilgiau pasukti: sakė, kad turi užsipildyti papildomas kuro rezervuaras prie purkštukų, todėl taip yra. Tai tiesa?
  • Prie radijos yra tokie mygtukai kaip ast, reroute kurie nieko nedaro. Čia taip yra dėl to, kad komplektacijoj tokių pribumbasų nėra ir tiesiog mygtukai palikti? Ar jie vis gi turi kažką daryti?
Paspaudus MODE galima reguliuoti Bass ir Treble , priekis-galas, dešinė-kairė. Ir kiti nustatymai.
Kas susiję su radijos įjungimu, tai pas mane irgi tik pasukus raktelį šiek tiek radijas įsijungia. O padaryti manau galima.
O kaip greitai nori kad užsivestų automobilis. Pas mane apie 2 sek. Kartais greičiau, kartais ilgiau trunka.
AST kitaip autostore, jeigu neklystu. Laikyk apie 5 sek , ir turėtų automatiškai išsaugoti 6 stipriausius radijos signalus nuo 1 iki 6. Plačiau 148 psl manuale.

TYRAN

Citata iš: Mari1us Įrašytas Liepa 09, 2013, 22:36:32 PM

1. Į kitą dainą pereina klausant CD. Radijoj - ieško kito aktyvaus dažnio. Ne tik avensy taip yra.
2. Ekvalaizerio regululiavimas - tik Bass ir Treble.
3. Šie varikliai užsiveda tik prasisukę 2-4 kartus.

Mari1us

Spaudinėju aš tą mode, man yra tik bass, kurį galiu regulliuoti :/ Toliau eina jau kiti niekučiai

TYRAN

Citata iš: Mari1us Įrašytas Liepa 10, 2013, 10:57:37 AM
Spaudinėju aš tą mode, man yra tik bass, kurį galiu regulliuoti :/ Toliau eina jau kiti niekučiai

Užėjęs ant bass rodykles paspaudinėk ir su ratuku berods reguliuojasi

Mari1us

Ačiū :) Radau. Tiesa, gal žinot kur būtų galima nusipirkti rakteliui tuos guminius mygtukus? Dabar savadarbius pasidariau, tai nekažką jie...

NNZ

Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

TYRAN

Citata iš: Mari1us Įrašytas Liepa 10, 2013, 16:51:09 PM
Ačiū :) Radau. Tiesa, gal žinot kur būtų galima nusipirkti rakteliui tuos guminius mygtukus? Dabar savadarbius pasidariau, tai nekažką jie...

Kažkurioj temoj skaičiau, kad kažkas pasidarė iš traktoriaus padangos :)