Kokia geriau issirinkti?

Pradėjo Grazinulia, Liepa 06, 2008, 14:32:04 PM

« ankstesnis - sekantis »

Grazinulia

Sory, kad nezinau kur sia tema rasyti, gal moderatoriai perkels mano klausima kur reikia:D

Prasau patarkite kuri modeli geriau rinktis: Avensi ar Carina. Norim universalo.

Kurios is siu masinu prieziura bus brangesne? Avensius ziurejom 2000-2002 metu.

Gal kas galetu prakomentuoti???? Aciu

Smac

Kiek suprantu Avensis yra Carinos pratiesimas... Taigi Avensis turetu butu pranasesnis techniskai... Nuo 2000 galima d4d dizeliuka rasti... Aisku del ekspluatacijos islaidu, tai cia klausymas... Ir Carina turetu buti bent 2x pigesne uz tokiu metu Avensi...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

NNZ

pasiimk dyzeliuk jei nieko netampysi su kabliu ir nereikia galios tai imk 2.0td su d4d daug ddiesnes islaidos ir prieziura taip pat brangesne, jei tinka carina gali paskutiniu metu ejo atro 97 taspats 2.0td.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

kubilas

Jei biudzetas leidzia_imkit nauja is parduotuves. bent taip as dabar padaryciau.neziureciau nei i 97,nei i 03.vistik brangus auto islaikymas(kai nepasiseka nupirkt).:(

Grazinulia

CitataNNZ parašė:
pasiimk dyzeliuk jei nieko netampysi su kabliu ir nereikia galios tai imk 2.0td su d4d daug ddiesnes islaidos ir prieziura taip pat brangesne, jei tinka carina gali paskutiniu metu ejo atro 97 taspats 2.0td.

norisi ne maziau 2ooo kubiniu cm, gal tampyt ko ir neteks.... Man Carina labiau patinka is dizaino puses, nei Avensis mano minetu metu.  Bet cia gal ne kriterijus, labiau rupi, kuri is siu masinu patikimesne, kokios yra joms budingos ligos, ar detaliu pvz. Carinai bus lengva gauti.....  Ir nezinau kas geriau dyzelis ar benzinas. .. Tokiu metu ridos masinu gana dideles, o del dyzeliniu varikliu, tai girdejau, kad kazka ten reikia keisti kas 150 000.... ir nepigiai...patvirtinkite arba paneikite. Aciu.

Grazinulia

Citatakubilas parašė:
Jei biudzetas leidzia_imkit nauja is parduotuves. bent taip as dabar padaryciau.neziureciau nei i 97,nei i 03.vistik brangus auto islaikymas(kai nepasiseka nupirkt).:(

deja, biudzetas neleidzia, tam galim skirti iki 20 k....

Smac

Pirk 2 Carinas uz 20Klt :) tik vienodos spalvos ir varikliu, visada bus detaliu :)
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

NNZ

CitataGrazinulia parašė:
CitataNNZ parašė:

norisi ne maziau 2ooo kubiniu cm, gal tampyt ko ir neteks.... Man Carina labiau patinka is dizaino puses, nei Avensis mano minetu metu.  Bet cia gal ne kriterijus, labiau rupi, kuri is siu masinu patikimesne, kokios yra joms budingos ligos, ar detaliu pvz. Carinai bus lengva gauti.....  Ir nezinau kas geriau dyzelis ar benzinas. .. Tokiu metu ridos masinu gana dideles, o del dyzeliniu varikliu, tai girdejau, kad kazka ten reikia keisti kas 150 000.... ir nepigiai...patvirtinkite arba paneikite. Aciu.

carina nuo avensio skirisi tik  dizainu ir pas avensi geresne garso izoliacija jei striuka su biudzetu neimk D4D variklio jei cia pie dyzelius. Pas carina 2.0TD ir pas avensi 2.0TD jei vienodi. Apei benzina tai nieko blogo negaliu pasakyt (del islaikymo) jokio skirtumo tarp carinos ir avensio iskyrus garso izoliacija ir dizaina :).

NNZ

Citatakubilas parašė:

na gerai nauja o tu paskaiciavai kiek apsilankymai kainuos tau pas toyota. Ziurejau yarisa tai gaunas i 100000 sumoki apie 12000Lt. cia tie visi aptarnavimai. tai mano buvusi nuvaziuodavo per 3 metus 100000 km. tai jau paskaiciavo ir nusipirko 99m. ir didesnes klases (ford focus)

zydrunasv

CitataNNZ parašė:
o kuom didesnes islaidos D4D nei 2.0TD.:D

NNZ

D4D turi ,,plaukiojanti smagrati" kurio kaina 1000EUR ir jis pareina apie 150.000-190.000 km. common rail kuro padavimo sistema yra atspari tik iki 4,8% rapsu misiniui LT pila daugiau nei 5% tipo pataria pilti priedus kurie pravalo, bet pravalymas baiges tuo kad visi sukaupti degesiai uzkemsa purkstukus, as jau pravaziaves 30.000km. pilu profilaktiskai rusiska dyzeli jis be preiamaisu, baltarusiskas per skystas, ziema tik lietuviska.