Aksesuarai

Pradėjo toyrob, Liepa 14, 2013, 15:54:24 PM

« ankstesnis - sekantis »

toyrob

Gal kas dejotes ant Corolla Verso purvasaugius? Ar tinka universalus ir kaip juos pritvirtinti, nes lyg ir nera uz ko prikabinti.

mega

o yra prasmės? originalūs purvasaugiai - rūdžių vešėjimo vieta

toyrob

Citata iš: mega Įrašytas Liepa 14, 2013, 16:03:29 PM
Na galvoju ant priekio rudeniui artejant uzdesiu, bet jei tai po to galimas rudziu atsiradimas, tuomet tos minties teks atsisakyti.

Bemsas

Citata iš: mega Įrašytas Liepa 14, 2013, 16:03:29 PM

Kazkaip rudziu nepastebeta dar, o ir masina maziau apsinesa, bei apsidauzo nuo akmenuku. O galiniai purvasargiai tvirtinasi prie bamperio, tai kur ten gali atsirasti rudys?

Ralfas

pas mane irgi su purvasargiais, del rudziu kazkaip tikrai jokiu pozymiu, o tai kad yra tie purvasargiai tai izvelgiu tik pliusus... Beje dar vienas niuansas ar verta butu is Tokvilos uzsisakyti, kad sudetu ant visu duru kebulo spalvos tuos vadinamus moldingus, ta prasme juosteles per vidury duru, kad visokie lochia ju neapdauzytu??

Bemsas

Pas mane moldingai uzklijuoti ant dureliu ir ant bamperio. Bet jie nedazyti, juodi. Norejau dazyti juos, bet keli dazytojai pasake, kad neilgam bus grazu, nes apdazuzys, ir vel prades listi juoda spalva. O ant juodos plastmases nieko nesimato, nors jau ir papbraizyti jie :)

Ralfas

na pas mane jie irgi yra like ant galinio bamperio ant duru nebuvo, o ant priekinio kai keiciau bamperi nebedejau, ant bamperiu siaip man nera labai aktualu, man esme butu ant duru...

toyrob

O kokie pas jus uzdeti purvasargiai? Originalus ar universalus? Ziurinejau internete, tai tik pas Toyota atstovus lyg originalius galima gauti, o kitur?

Ralfas

pas mane tie kurie jau buna su auto, pats ju nedejau...

toyrob

Citata iš: Ralfas Įrašytas Liepa 14, 2013, 21:23:12 PM
pas mane tie kurie jau buna su auto, pats ju nedejau...
O kaip pas tave pritvirtinti priekiniai purvasargiai?

Bemsas

Citata iš: toyrob Įrašytas Liepa 14, 2013, 21:26:11 PM
O kaip pas tave pritvirtinti priekiniai purvasargiai?

Rytoj paziuresiu, parasysiu.

Bemsas

Jo, taip ir prisukta. Bet tie originalus man turi 1 trukuma. Jie turi tokia kisene, kur ziema surenka sniega, kuris virsta ledu ir gerokai apledeja.

Ralfas

as po kiekvienos keliones nuo purvasargiu viska nudauzau su koja :)

toyrob

Dėkui už nuorodą. Reiks nusipirkti universalius ir pažiūrėti ar gerai užsidės.