Dėl variklio temperatūros

Pradėjo Orkas57, Kovas 22, 2014, 17:09:23 PM

« ankstesnis - sekantis »

Orkas57

Sveiki, vakar įvaldžiau Toyota Avensis Verso D-4D 2004m. 1 klausimas- Forume radau temą apie E-VCV, mano auto jo vietoje mase priklijuotas kažkoks vamzdelis ir tas pats užkištas plastelinu. Akseleruojant girdimas "metalinis" garsas, trauka normali, bent taip sako serviso meistras. 2 klausimas-užkūrus šaltą variklį skydelyje dega mėlynas termometro simbolis, vėliau užgęsta ar taip turi būti? 3 klausimas-ar kompiuteryje rodomos momentinės kuro sanaudos kinta daug ir dažnai? 

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Bemsas

megejas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Kovas 22, 2014, 17:21:01 PM
Kas per E-VCV?

gal kalba apie E-VRV (Electronic vacuum control valve) filtra?

Orkas57

Atsiprašau  :think:, tikrai taip, suklydau rašydamas, bandau prisegti nuotrauką, gal apšviesite kas čia ir kaip (H-)?

Awriuxx

Citata iš: Orkas57 Įrašytas Kovas 22, 2014, 21:01:04 PM
Atsiprašau  :think:, tikrai taip, suklydau rašydamas, bandau prisegti nuotrauką, gal apšviesite kas čia ir kaip (H-)?

Nu kad ne plastilinu turi būti užkišta tai tikrai. Ten filtriukas turi stovėti.

Orkas57

Tai čia ir yra tas garsusis E-VRV? Kol kas jokių ženklų išskyrus mano minėtą mėlyną nėra, apie trauką man sunku spręsti, nes anksčiau vairavau monoįpurškimą benziną, bet auto nebuka. Šiaip būtų įdomu gauti kokią nuorodą, kaip ši detalė atrodo.

Saulius SSS

Citata iš: Orkas57 Įrašytas Kovas 22, 2014, 22:49:49 PM
Kol kas jokių ženklų išskyrus mano minėtą mėlyną nėra
Citata iš: Orkas57 Įrašytas Kovas 22, 2014, 17:09:23 PM
2 klausimas-užkūrus šaltą variklį skydelyje dega mėlynas termometro simbolis, vėliau užgęsta ar taip turi būti? 
Taigi pries tai labai konkreciai atsakiau TAIP. kol saltas variklis tavo modeliui ir kaikuriems kitiems daga melyna lempute reiskianti,kad ausinimo skystis dar neuzsiles. jeigu ausinimo skyscio temperatura pakiltu VIRS leidziamos ribos ,tada uzsidegtu panasi,bet raudona lempute.
tas MELYNAS niekuo nesusijes su tavo ta trukstama detale
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: Orkas57 Įrašytas Kovas 22, 2014, 22:49:49 PM
Tai čia ir yra tas garsusis E-VRV? Kol kas jokių ženklų išskyrus mano minėtą mėlyną nėra, apie trauką man sunku spręsti, nes anksčiau vairavau monoįpurškimą benziną, bet auto nebuka. Šiaip būtų įdomu gauti kokią nuorodą, kaip ši detalė atrodo.

Taigi pažiūrėk žemiau yra tema "Nulauztas E-VRV voztuvo filtriukas", balta rodyklė rodo  kaip jis atrodo, jo kaina apie 150-200 Lt.

Awriuxx

Citata iš: Avensis Verso 2005.07 Įrašytas Kovas 26, 2014, 16:55:15 PM
Taigi pažiūrėk žemiau yra tema "Nulauztas E-VRV voztuvo filtriukas", balta rodyklė rodo  kaip jis atrodo, jo kaina apie 150-200 Lt.

Čia kas tiek kainuoja, filtriukas ar visas vrv?

megejas

Citata iš: Awriuxx Įrašytas Kovas 26, 2014, 20:37:02 PM
Čia kas tiek kainuoja, filtriukas ar visas vrv?

Vilniuje visas VRV nuo 150 lt. iki 220 lt. (pagal skelbimus) , filtriuku nerasi pirkti (bent as neradau). naujas visas1300 lt.

Avensis Verso 2005.07

Tikrai taip, tokio daikto kaip vien filtriukas nėra,- tik vožtuvas (naudotas) ;)

Orkas57

Na, buvau nuvaręs aš savo žvėrį į Tokvilą, kankino ten ją kankino ir... viskas gerai, atseit turbina normaliai veikia, kompas jokių bėdų nerodo, kaip suprantu ir vožtuvas veikia normaliai, tik rida atsukta ir dažyta visa :-] ir drėksta salono gale kilimėlis. Nuvariau pas kėbulininką ,gal padarys kokią rodą...
O kaip nuimti temperatūros reguliavimo rankenėlę, neveikia jos apšvietimas :think:?

Avensis Verso 2005.07

Tinginiuk, tingi akis žemyn paleisti,- ta tema apie temperatūros apšvietimą jau išgvildenta :)

http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,4208.0.html

megejas

Citata iš: Avensis Verso 2005.07 Įrašytas Kovas 30, 2014, 20:57:24 PM
Tinginiuk, tingi akis žemyn paleisti,- ta tema apie temperatūros apšvietimą jau išgvildenta :)

http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,4208.0.html

Svelnokai kazkaip cia su naujokais  (wow)