D4-D varikliai

Pradėjo Rimantas11, Liepa 20, 2013, 15:43:51 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Na man daznai tekdavo buti ruskyne. Ten net benzino normalaus reikia paeiskoti, jau nekalbant apie dyzeli :D

Venza

Citata iš: Ralfas Įrašytas Gruodis 05, 2013, 12:53:52 PM
vat tokiu as tikrai nesuprantu, kurie turi litu ant 09m BNW ir po to pila fufleviska kura arba dedasi dujas, sito fenomeno as niekaip perprasti negaliu...
Na duju galejai cia ir nekist.As dejausi dujas,kad pigiai ir be PROBLEMU vazinet.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Ralfas

nelabai suderinamas dalykas, dujos ir be problemu :)

Venza

DPF pas mane nera,sankabos problematiskos nera,purkstukai pygus,susyla pakankamai greit,tai kur tos problemos?  :think:

eceris

Citata iš: Ralfas Įrašytas Gruodis 05, 2013, 14:39:23 PM
nelabai suderinamas dalykas, dujos ir be problemu :)
kodel? tikrai nera problemu. mano brangioji tik dujom vazineja jau su bene 4 auto. kai tik vadinamas tiesioginis  įpurškimas atsirado, problemų neturėjom, apart pačio montuotojo klaidos, kai šlangos neužveržė

Ralfas

vien del smarves is tokios masinos jas reiktu vyt lauk is gatviu...

naujas32

Citata iš: katana7 Įrašytas Gruodis 05, 2013, 13:31:08 PM
Išmok lietuviškai rašyti, tai kiekvienam sakinyje po 3 klaidas.
Gerai kalbininke pasistengsiu telefonu rasydamas nebedaryti klaidu.

eceris

Citata iš: Ralfas Įrašytas Gruodis 05, 2013, 15:10:37 PM
vien del smarves is tokios masinos jas reiktu vyt lauk is gatviu...
kolega, rekomenduočiau isidėti pačiam ir pauostyt. pasenę įsitikinimai ;) formaldehidas ir iš dujinio žiebtuvėlio lauža kuriant smirda....

Ralfas

Duja turi but tik namie virtuveje :)

Venza

Pries 30 metu niekas negalvojo,kad dyzelis gali tikt lengvajam auto.Tai tebuvo traktoriu ir krosniu kuras.O su tavo poziuriu,ir siandien dar su mediniais ratais tebevazinetume.Gerai ,kad ne visi tokie konservatoriai  (!?)

horn

Citata iš: Ralfas Įrašytas Gruodis 05, 2013, 18:06:38 PM
Duja turi but tik namie virtuveje :)
Pirmi automobiliai buvo elektriniai, dujiniai, angliniai, po to pradėjo benziną naudoti, vėliau dyzelį ir žibalą, vandenilį. Vėl grįžta prie elektros ir dujų arba prie hibridinių. Tai ką tu šneki nesąmones? Turėjau 8 automobilius iš jų 5 su dujom. Su dujom nebuvo pirmas, vienas kur nenorėjau dėti 4 kartos įrangos ir vienas kur dabar turiu nes tiesiog iki 8000km per metus yra ne ten kur galima taupyti dedant dujas. Visi 5 automobiliai važiavo ne vieną dešimtį tūkstančių, bendrai bus virš pusės mln km. Pagrindinis remontas kas liečia dujas buvo 2 automobiliams, kai teko pataisyti neteisingai įdėtą įrangą ir paskutiniam automobiliui, kuriam keičiau dujų filtrą, dujų šlangutes, slėgio daviklį, reduktoriaus membranas ir kt. smulkmenas. Visa kita priežiūra yra laiku pakeisti tuos dalykus kurie nurodyti automobilio knygutėje prie tam tikros ridos-VISKAS.
Nuo 1993 metų esu matęs MB 300 su fabrikine įranga, mazdą su fabrikine, volvo, scania, Neoplan ir kt. 20 metų įvairūs gamintojai leidžia, o koncervai vis dūmija su mums savo dyzeliais. ZIL'ai kurie sovietmečiu šiukšles vežiodavo padarydavo dvigubą ridą iki pirmo kapitalinio remonto, lyginant su tais, kurie naudojo benziną. Tai reiškia, kad ne tik ekologija ir ekonomija piniginiu klausimu, bet ir variklio darbinio laiko prailginimas.

horn

eceris

na taip, nera taip blogai viskas. berods audi a8 su 2,8 benzu ir gamyklinem dujom nuvaziavo 270 tukst, kol variklis uzlinko. bet variklis mano pazystamas meistriukas sake jau neremontuotinas.. tam manau nera taip blogai tos dujos;)

Bemsas

HORN , ZILai turejo gamtines dujas (y)

eceris

klystat ko
Citata iš: Bemsas Įrašytas Gruodis 06, 2013, 20:06:14 PM
HORN , ZILai turejo gamtines dujas (y)
tai tik dalis tiesos. nes be gamtiniu, zilai vazinejo ir suskystintom. pas mane darbe gaz 52 vazinejom gamtinem, o i zil 130 autoboksta pildavom skystintas. is to zilo dar tevukui pripildavau i buitini baliona ir dziaugdavosi kad svaresnes, nes puodai likdavo svarus (+)