Greiciu dezes tepalas.

Pradėjo Tiutis, Liepa 25, 2013, 11:11:20 AM

« ankstesnis - sekantis »

Naujokas

Citata iš: Tadas25 Įrašytas Sausis 29, 2016, 16:35:22 PM
Įvyko tokia situacija, tvarkė generatoriaus diodų tiltą, dėl to išiminėjo jį laukan, o, kad tą atliktų išėmė pusašį, dėl šios priežasties iš pavarų dėžės išbėgo nemažai tepalo. Aišku ten niekas nedapylė, dėl to nuvažiavau į servisą, kuris užsiima tepalų keitimu, pasižiūrėjo, trūko ~ 1,7l kai į dėžę viso pilasi 2,3l. Dapylė lygtais 75w 90 tepalą. Dabar važiuodamas pastebėjau jog kažkaip keistai jungiasi 2 ir 3 bėgiai, na lyg ir sunkiau kažkaip. Iškilo toks klausimas gal tepalas ne toks turi būti dėžėje. Kiek prisiskaičiau internete visur siūlo beveik 75w 90 atitinkantį GL-4 reikalavimus, kiek žinau būtent pas mane ir turi piltis SAE 75W GL-4. Toyota Avensis 2005m. 110kw 2,2l. Ar pirktis kitą tepalą ir važiuoti pasikeisti, va PVZ šitas tinka? http://www.alyva.lt/automobiliams/mechanines-transmisijos-alyva/titan-sintofluid-fe-sae-75w-1l
Niekaip nesuprantu kam ta pusasi isimineti.

katana7

Popilas

Aš ir nelabai suprantu kam keist mechaniniai tepalus .. Nebent pilt jei jų nėra :D

arunaskeras

Citata iš: Popilas Įrašytas Sausis 29, 2016, 20:45:34 PM
Aš ir nelabai suprantu kam keist mechaniniai tepalus .. Nebent pilt jei jų nėra :D
Paskaityk tema nuo pradziu. Nes dabar ten dezei nebeaisku kas
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Tadas25

Citata iš: katana7 Įrašytas Sausis 29, 2016, 19:02:11 PM
Nurodytas tepalas tinka.
Ta kur dapyle tinka? Ar pagal nuoroda kur imeciau tas tinka?

Tadas25

Citata iš: Naujokas Įrašytas Sausis 29, 2016, 17:34:55 PM
Niekaip nesuprantu kam ta pusasi isimineti.
Teko susidurti su generatoriaus isemimu butent tokiai toyota? Neina jo kitaip istraukt nes tokioj siknoj jis ten stovi. Del to pusasi reikia imt laukan kad galetum istraukt.

katana7

Citata iš: Tadas25 Įrašytas Sausis 30, 2016, 18:08:07 PM
Ta kur dapyle tinka? Ar pagal nuoroda kur imeciau tas tinka?
pagal nuoroda.

Tadas25

Metsys

O beje nenuėmus variklio apsaugos apačioje galima patikrinti mechaninės dėžės tepalo lygį? Tas tikrinimo varžtas priekyje, šone ar iš vidinės pusės kažkur?  :)
2.2 D4D 6 bėgių dėžė.

katana7

Citata iš: Metsys Įrašytas Sausis 30, 2016, 22:35:25 PM
O beje nenuėmus variklio apsaugos apačioje galima patikrinti mechaninės dėžės tepalo lygį? Tas tikrinimo varžtas priekyje, šone ar iš vidinės pusės kažkur?  :)
2.2 D4D 6 bėgių dėžė.
Ne, reikia nuimti apsaugą.

Naujokas

Citata iš: Tadas25 Įrašytas Sausis 30, 2016, 18:09:40 PM
Teko susidurti su generatoriaus isemimu butent tokiai toyota? Neina jo kitaip istraukt nes tokioj siknoj jis ten stovi. Del to pusasi reikia imt laukan kad galetum istraukt.
2.0 d4d avensiui generatoriu isimem ir idejom be jokio pusasio isemimo. Reik pasip....t ir gaunasi.

Tadas25

Citata iš: Naujokas Įrašytas Sausis 31, 2016, 11:55:29 AM
2.0 d4d avensiui generatoriu isimem ir idejom be jokio pusasio isemimo. Reik pasip....t ir gaunasi.
2.0 d4d gal. O 2.2l d4d abejoju ar iseitu.

Toshis

Tikrai taip 2.0l eina normaliai man paciam isiminejo 93kw Avensiui jokiu pusasiu netruke. Negaliu pasakyt kaip su 2.2l

aleks

Pas mane 2.2. Buvo sugedes generatorius, tai neisimant pusasio generatoriaus nekaip neisimsi.

Tadas25

Pasikeiciau siandien tepalus is greiciu dezes. Isleido mano akiai marmalą, lyg zalias kazkoks lyg pilkas. Supyliau kitus SAE 75w GL4 vieno litro kaina 16e... teko pirkti 3 litrus.