drebina vaira

Pradėjo rico, Liepa 31, 2013, 09:08:55 AM

« ankstesnis - sekantis »

rico

sveiki vaziuojant 120km smarkiai musa per vaira kas gali buti????balansas padarytas vaziuokle tvarkoj kame saknys

nOnAmE

Pas mane vairas drebedavo vazinejant mieste. Pasikeichiau priekines padangas ir drebejimas dingo. Gal ir pas tave laikas padangas pasikeist.

rico

na padangos geros ner ka keist pries tai nebuvo bedu,

rico

ko kio ismatavimo pas tave yra ir ar sutinka pagal gps greitis nes man skiriasi 4km/h

nOnAmE

Citata iš: rico Įrašytas Liepa 31, 2013, 09:48:56 AM
ko kio ismatavimo pas tave yra ir ar sutinka pagal gps greitis nes man skiriasi 4km/h
Pas mane 205/55 R16, o su GPS'u greichiu nematavau ir nelyginau. Beje prie ko chia tas greichio skirtumas. Cha gali but vazhiuokle, kreivi ratlankiai arba pagangos. Gal "protingieji kurmiai" dar ka pavardins :)

rico

na manau kai balansuoji tai matosi kas kreiva o kas tiesu.o padangos tai taip tarp kitko nes nesenai zmonai nupirkau masina tai apie toyota nieko nezinau kokios priklauso pagal masina nes kiekvienai savo

nOnAmE

Padangu ishmatavimus gali pasitikrint chia, beje padangu ishmatavimai yra viena bet ar jos dar naudotinos tai yra visai kita. Pabandyk priekinius ratus su galiniais sukeist ar kas pasikeichia. Manishkes padangos ish pazhiuros buvo visai normalios (tiesios, tolygiai ishsidevejes protektorius) bet klaidu-bandymu keliu ishsiaishkinau kad tai buvo ju kalte. Pora normalesniu dar palikau ant galiniu ratu o kitos nukeiavo y shiukshlyna.

Bemsas

Sukeisk galinius ratus su priekinais, ir paziurek,ar dreba.

rico

na sukeiciau taspats odel nuorodos aciu bet ten 2,2 motoro nera.manau teks dar karta varyt tegu patikrina vaziuokle kitam servize toyotos servizas nieko nerado gal kitas ka ras

Modka

dreba nuo 120 o toliau praeina ar vis stipreja? dreba tik vairas ar visa auto?
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

toyotad4d

man taip pat senai buvo su vectra toks pats drebejimas kai vaziuoji virs 100 - kaltos buvo padangos...

Venza

Vyrai,taip paprasta pasitikrint :pasikeli masinos prieki,igazuoji iki 120km/h,o kitas zmogus ziuri kas vibruoja.O jus cia dvirati isradinejat  (!?) .
Gali but vidine granata susidevejus,gali but guolis reduktoriaus susidevejes,gali but pusasis linkes.Kam speliot?Pasikelsi ir viska pamatysi.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

horn

o gali būti ir padanga su guzu ar kordas trūkęs. Pas mane buvo abu tie variantai, kai kordas trūko, net nesimatė pradžioj, tik drebėjo greičiau važiuojant.

egariukas1

Citata iš: Venza Įrašytas Liepa 31, 2013, 22:52:13 PM
Vyrai,taip paprasta pasitikrint :pasikeli masinos prieki,igazuoji iki 120km/h,o kitas zmogus ziuri kas vibruoja.O jus cia dvirati isradinejat  (!?) .
Gali but vidine granata susidevejus,gali but guolis reduktoriaus susidevejes,gali but pusasis linkes.Kam speliot?Pasikelsi ir viska pamatysi.
Cia teisingiausiai pasakyta,manau bus su granata ar guoliu bedos.Mano senuko irgi dreba,aptikau,kad pusasis kliba is dezes.Gan stipriai kliba,manau del jo ir vibruoja.Ieskausi dezes,gal kas zino kainas t22 aviko d4d dezes,kad nepermokeciau

toyotad4d

tai jei kalta vidine granata, kam dezes ieskoti ?