Pilnas bakas

Pradėjo Gimine, Balandis 13, 2009, 22:40:57 PM

« ankstesnis - sekantis »

Gimine

Gera vakara.

Si ryta i savo avensi pripyliau pilna baka dyzelio. Pistoletas "atsove", nu as dar spustelejau truputi, koki 0,5 l, tai tas truputis ir atsidure ant plyteliu. Nesupratau per kur, bet vare srove kaip reikalas. Isbego tas 0,5 l ir viskas tuo baigesi, nuvaziavau iki Klaipedos ir atgal, ir nieko. Gal kas galit pakomentuoti?

Jordan

tai ne pro ten isbego pro kur ipyliai? Siaip keistoka, po atsovimo apie 2 ltr supilu, letai neskubant...
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

ketvirtasis

Nuvaziavai į Klaipėdą atgal ir nieko, o kas turėjo būti? Gal per greitai supylei tą baką, reikėjo leisti, kad oras išeitų.

Gimine

Tame ir reikalas, kad isbego ne pro ten kur pyliau, o pro kazkur, kur nesimato :) Ant galines asies ir pan. Toks vaizdas, kad kazkokia "apsauga nuo perpylimo" suveike. Ar tai imanoma, ar ieskoti skyliu, kuriu siaip neturetu buti?

Gytyto

tai gal ta bala jau buvo kai atvaziavai, tik nepastebejai to. Pats kiek pyliau, tai virsus kas netelpa tik pro baka isbega :D

Edvatronas

Lygtais yra nubegimo vamzdelis toks, kai perpili jau, tik nemanau, kad daug ten galetu nubegt.
Geriausia palyst po masina, ir pasiziuret ar garlavina sveika.

NNZ

siaip bent jau pas mano avensi tai yra nubegimo vamzdelis kai jau per viršų norisi kurui bėgt.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

mind

Šiandien kaip tik dapyliau iki viršaus ir jokiu cirkų nebuvo kiek netilpo per gerklės viršų išbėgo.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

audrius

Man lygiai toks pat atvejis buvo su peugeot 307, ruosiausi vaziuot i vokietija tai is kanistros pyliau lig krastu, uzvedus varikli ka supyliau pro kazkur ir isbego is bako. Maniau hana kelionei, bet perteklius nebego ir daugiau nieko panasaus nepasikartojo.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

kubilas

Saliara, kurios per daug, isbego is bako alsuoklio.ir nieko cia baisaus,jis visose auto yra.o jeigu jojo nebutu-jusu bakai butu panasus i blynus.juk siurblys ciulpa saliara.ir jei viskas sandaru-padarytu vaakuumaa bake.

Memelis

Tai aisku, kad per alsuokli isbego. Daugiau nera kur ;) Beje, toks klausimas visiems. Kiek daugiausia esate isipyle kuro i savo auto. Mano Avensis raso talpa 60 l, o daugiau 55 l nesu supyles. Kad ir kaip bevarvinciau... B)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

kubilas

Mano verso-ne daugiau 60.tikriausiai ,kad 55,o gal ir kokiu litru daugiau.

Gytyto

as i savaji 57 invarvolines buvau. bet daugiau negu 50km su lempuke degancia vaziavau iki degalines :)

kaktusas

Aš 57 supylęs buvau kartą, bet tada rodė kompas kad 12km liko nuvažiuot :) O šiaip paprastai piluosi kai dar buna daugiau kiek likę.

Memelis

Kazkaip pas japonus girdejau kad nelabai daug ipilsi, o va pas vokiskas chebra sugeba ir dar daugiau ipilti negu gamintojo yra nurodyta... Iskart pritaikytos kontrobanda veziot... ;)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport