Pilnas bakas

Pradėjo Gimine, Balandis 13, 2009, 22:40:57 PM

« ankstesnis - sekantis »

unholy

tai turbut cia daugumos bakas 55 litru, as jau galvojau, kad tuoj uzgesiu, ir kompas jau rode vos keleta km, kad liko vaziuot, tai supyliau 60.

Jordan

57 ltr daugiau nesu supyles, o ir kompas rode \apvalu grazu 0 ! tiesa neissigandau, nes rodykle dar nebuvo ant nulio (uzgesinau rode kad like apie 20km, uzvedziau rodo 1 km ), taigi su nuliu nuvaziavau kokius 7 km.
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

donisk

daugiausiai buvau apie 50ltr supyles, bet tada kompas jau rode apie 20km liko nuvaziuot. o siaip viena karta esu nuvaziaves apie 20km, kai kompas jau rode 0km, o degalu strele irgi gulejo :) pasiseke :)

Gytyto

tai juk specialiai daro kad kompas rodo 0, o dar gali nuvaziuot. Paieskokit topgear video kur jie su berods audi bande nuvaziuot kol uzges variklis. Geras vaizdelis ;)
O seip su lempute degalu galima 70 km dar palekt jei negaila filtru ;)

barzda

kaip sakoma ne į tema, bet idomu, kiek km dar galima vaziuoti, kai kompas parodo "0"?(benzinas, 2.0 ltr.,wagon)

Tiutis

Paziurek apacioj galinio buferio yra tokia slangute... per ja tau ir isbego

Tiutis

Pats daugiausiai esu supyles 55l bet pyliau 20min:)  Gal kas zinot kiek litru lieka bake kai uzsidega lempute? Tikslaiu koks bako rezervas?

Renis

as apie 8 ltr priskaiciuoju rezerva :) nes nuo uzsidegimo 52 ltr sutelpa
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Toshis

Nuo uzsidegimo lemputes pravazinejau 72 km daugiau bijojau berizikuot ir supyliau 55,6ltr

MND

vazineju nuo lemputes iki lemputes, pilant pilna baka taip sanaudos aiskios ;) tai vidutiniskai gaunasi 53-55 Ltr. priklausomai kiek dar ta raudona tenka pavaziuoti.

vitiok

nuo raudonos tik uzsidegusios man iseina 52 litrai supilt :),bandziau kita karta vaziuot kol rodykle visai nukrenta ir kompas rodo 0 tai supiliau 55,rezervas matyt 5 ltr yra.

Toshis

Nezinau kaip su tuo davikliu, bet sakau man uzsidege lempute pravaziavau 72 km ir uzsipyliau kuro iki garlavynos. Tai gavosi 55.6l

vitiok

Citata iš: Toshis Įrašytas Spalis 03, 2013, 10:55:04 AM
Nezinau kaip su tuo davikliu, bet sakau man uzsidege lempute pravaziavau 72 km ir uzsipyliau kuro iki garlavynos. Tai gavosi 55.6l
musu varikliai skiraisi :)

Toshis

Bet bakai tai tikuos nesiskiria?

vitiok

Citata iš: Toshis Įrašytas Spalis 03, 2013, 11:48:32 AM
Bet bakai tai tikuos nesiskiria?
nea,tu tik daugiau pravaziuosi nei as po lemputes uzsidegimo :)