VIETOJ DYZELIO IPYLIAU BENZINO 95

Pradėjo maanana, Rugpjūtis 05, 2013, 15:25:08 PM

« ankstesnis - sekantis »

maanana

laba diena
vakar per klaida sumaisius pistoletus degalinei ipyliu i tuscia baka (dege lempute) vietoj dyzelio - benza 95
nuvaziavau  gal 10 km, sustojau , ir jau neuzkuriau masinos... tada man patare ipylti pilna baka dydelio ant virsaus.. taip ir padariau, patraukem puse km ir masina uzsivede...
ar as isprendziau siai dienai problema? ar nebus man veliau rimtesniu pasekmiu?
buciau dekinga:)

masinukas 2005m, 2ltr.

Modka

Citata iš: maanana Įrašytas Rugpjūtis 05, 2013, 15:25:08 PM
laba diena
vakar per klaida sumaisius pistoletus degalinei ipyliu i tuscia baka (dege lempute) vietoj dyzelio - benza 95
nuvaziavau  gal 10 km, sustojau , ir jau neuzkuriau masinos... tada man patare ipylti pilna baka dydelio ant virsaus.. taip ir padariau, patraukem puse km ir masina uzsivede...
ar as isprendziau siai dienai problema? ar nebus man veliau rimtesniu pasekmiu?
buciau dekinga:)

masinukas 2005m, 2ltr.
visu pirma tai kiek to benzo ipylet?
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

maanana

Apie 10 litru ir ant virsaus paskui kiek tilpo dyzelio pripyliau

zuviss

Baba bus siurbliui ir purkstukams,teko aptureti toki atveji.As ant 8 litru benzo uzpyliau 65 dyzelio,bet nepadejo.Po kurio laiko parejo po truputi viskas.As net nebuvau ant benzino uzkures ir tai nepagelbejo.

katana7

Reikėjo visiškai nupilti benziną, o  tik po to pilti dyzeliną. Greičiausiai bus kaip sako zuviss. Amen.

maanana

O kaip buna ziema skiedzia dyzeli su benzu ir nieko?
Girdejau kad jeigu i benzinine masina dyzeli ipiltum tai tada viskas jau!

Ka patartumet daryti?

Modka

Citata iš: maanana Įrašytas Rugpjūtis 05, 2013, 22:51:27 PM
O kaip buna ziema skiedzia dyzeli su benzu ir nieko?
Girdejau kad jeigu i benzinine masina dyzeli ipiltum tai tada viskas jau!

Ka patartumet daryti?
cia buvo senon auto o ne cr sistemai... geriau issiurbti isvalyti ir uzpilti dyzeli bus pigiau o beto ir baka isplaus, nes poto remontas gali zymiai daugiau kainuoti.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

maanana

Ar cia pades? Benzas jau pateko gi i sistema?
Ir kas ta cr sistema?
As moteriske,aisku turiu siek tiek ziniu apie auto,nes visada viskuo domiosi,bet cr man naujiena  :think:

gisas

mažai dyzelio, reikėjo ant to 10l benzo pilti pilną baką dyzelio, bent jau dabar dar dapilk dyzelino, nors aisku jau užkūrei ir važiavai. Šiaip nieko baisaus nebūtų jei būtum iškar užpylus daugiau dyzelino
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

arunaskeras

Negasdinkit be reikalo nieko cia nebus. Na nebent jau viskas jau susidevejo ir pabaiga. Nuvazinesi ketvirtadali ir vel ipili dyzelio ir oaskui dar karta ipilk, kad kuo daugiau prasiskiestu.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

zuviss

Citata iš: arunaskeras Įrašytas Rugpjūtis 06, 2013, 07:53:36 AM
Negasdinkit be reikalo nieko cia nebus. Na nebent jau viskas jau susidevejo ir pabaiga. Nuvazinesi ketvirtadali ir vel ipili dyzelio ir oaskui dar karta ipilk, kad kuo daugiau prasiskiestu.
Noreciau isgirst po menesio ar dvieju,stebuklu nebuna,bent as netikiu.Geriausiu atveju ziemos pradzioj

Mars

Citata iš: maanana Įrašytas Rugpjūtis 06, 2013, 07:30:28 AM
Ar cia pades? Benzas jau pateko gi i sistema?
Ir kas ta cr sistema?
As moteriske,aisku turiu siek tiek ziniu apie auto,nes visada viskuo domiosi,bet cr man naujiena  :think:

cr = common rail sistema
mars

gisas

Citata iš: zuviss Įrašytas Rugpjūtis 06, 2013, 12:44:39 PM
Noreciau isgirst po menesio ar dvieju,stebuklu nebuna,bent as netikiu.Geriausiu atveju ziemos pradzioj
jeigu dar dapylė dyzelio, tai tikrai nieko nebus, nei po tų kelių mėnsių
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

arunaskeras

Jei suges po keliu menesiu tai tikrai ne del to. Nebent pastovei bus pilamas benzinas.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

nmeras

kur  jau ten nieko nebus, vaziavo beveik grynu benzinu 10 km, tik po to kai jau uzgeso dapyle dyzelio..... dar jei butu is kart kolonelej pastebejus klaida, kad benzinas pilasi ir tada is kart pilna baka dapylus tai gal dar butu tikimybe kad be didesniu pasekmiu, bet dbr as jau nezinau, galejo gi ir voztuvai pradegt ir stumokliai palydyti but nekalbant apie kuro sistema....