Toyota (Scion XB)

Pradėjo Minde9999, Balandis 14, 2009, 19:42:28 PM

« ankstesnis - sekantis »

Minde9999

sveiki , gal zinot ka nors apie si toyotos modeli..

dekoju :)

Memelis

Klaipedoje su tkiu DJ Gesha vazineja. Visai prikolnai atrodo. Tik kad senai besu mates, gal jau sukule? ;)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

ToyotaClub

Na as kaune tik maciau Toyota matrix dar priejas ziurejau ar nesivgaidena man kad tokia toyota yra:)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

mind

Na mano vaikiško mašinėlės vaikystėj buvo gražesnės:p:p:p
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

FUX

scionas kolkas ne europos rinkai skirtas, bet tuoj paleis nauja modeli ir europai. Is esmes kiek teko girdet, tai ten tos pacios detales dedasi kaip ir i kitas toyotas, XB tai bus jario bazeje pagamintas masiniukas
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

Minde9999

bet istikro ir kaina visai prieinama.. jeigu 2006m kainuoja 21000lt
,kaip tokiu metu ir toks modelis nedaug manau:)

FUX

na taip, kaina viliojanti, bet dizainas truputi nepatinka :)
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

Minde9999

tai cia skonio reikalas..;)   mane tai toki modeliukai traukia :)

nestandartinio tipo :)

Smac

CitataToyotaClub parašė:
Na as kaune tik maciau Toyota matrix dar priejas ziurejau ar nesivgaidena man kad tokia toyota yra:)

Obana tai tu cia netycia i matrica patekai, kad tokios Toyotos vaidenasi :)

O siaip tai jau kiek laiko Vilniuje matau Matrix modeliukus, visai gerai man jie atrodo :) Bet man rodos jie irgi nevisai Eu rinkai, o US? Ar klystu?
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

Edvatronas

CitataSmac parašė:
CitataToyotaClub parašė:

Obana tai tu cia netycia i matrica patekai, kad tokios Toyotos vaidenasi :)

O siaip tai jau kiek laiko Vilniuje matau Matrix modeliukus, visai gerai man jie atrodo :) Bet man rodos jie irgi nevisai Eu rinkai, o US? Ar klystu?
Neklysti us rinkai

Gytyto

aga, bet tas matrix visai nieko. isavizdaman tai traukia jo :) ir pavadinimas taippat :D

unholy

idomus variantas Scion XB, nei grazi nei baisi, bet kai uz tokia kaina tai apsimoka, beje man kazkaip si auto yra viena is tu, kuri labai "pasiduoda" kebulo tuning'ui

ToyotaClub

Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Minde9999

praktiskai tiuninguot ,kaip ir nereik.. ir taip puikiai atrodo su original buferiais.. tik ratus gerus uzdek ir liux:)

Bogey

jo, vienas zalias prie maximos grupes kasdien stovi, ir daznokai tenka prasilenkt su baltai juodu ir oranziniu ratu "lipu" pastarasis jau seniai lietuvoj :)