Avensis verso dyzeliukas ryja tepalus

Pradėjo Mazolis, Rugpjūtis 07, 2013, 20:18:47 PM

« ankstesnis - sekantis »

eceris

dar yra tokios voztuvu gumytes-gal jos ?

Modka

pradek nuo intercoolerio jei viduj daug tepalo tai bus turbina, kas dazniausiai ir buna.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

horn

Praetor

Citata iš: Paul Įrašytas Gruodis 26, 2013, 23:16:46 PM
Automobiliuka  Turejo  Mano  Tevukas  6  metus   dabar  as  ji turiu  2  metus nuo pat  pirmos  dienos  jis  ryjo  tepalos   per keitimo   laikotarpi  reikia  dapilti apie   litra.  Kiek as domejausi  sitie  varikliai   siektiek  valgo  tepalus

Su šiuo auto važinėju dar neilgai  (apie 5 mėn.), tačiau pravažiavus 5.000 km, nusekus alyvai, teko supilti 0,5 l. Panašu, kad truputį "varo" į išorę, bet anot kai kurių nuomonių, nėra auto, iš kurių alyva netekėtų ir kaži ar dėl tokio kiekio ištekančios alyvos būtų verta padėti išrinkinėti variklį ir keisti tarpinę (o gal?) ;) Beje, pažįstamo klausiau, anas lyg ir nepamena, kad būtų reikėję pildyti alyvą tarp keitimų. Taigi, nuomonių yra įvairių.  :think:

eceris

Citata iš: Praetor Įrašytas Sausis 24, 2014, 18:11:10 PM
Su šiuo auto važinėju dar neilgai  (apie 5 mėn.), tačiau pravažiavus 5.000 km, nusekus alyvai, teko supilti 0,5 l. Panašu, kad truputį "varo" į išorę, bet anot kai kurių nuomonių, nėra auto, iš kurių alyva netekėtų ir kaži ar dėl tokio kiekio ištekančios alyvos būtų verta padėti išrinkinėti variklį ir keisti tarpinę (o gal?) ;) Beje, pažįstamo klausiau, anas lyg ir nepamena, kad būtų reikėję pildyti alyvą tarp keitimų. Taigi, nuomonių yra įvairių.  :think:
jei klausyt "kai kuriu nuomoniu", tai mano nuosavam kieme stovi trys auto, del kuriu tepalo nutekejimo galiu buti ramus. kad vienas is tu auto siek tiek valgo tepaliuka, nemanau kad verta investoti keleta simtu lt i remont-tepalas kainuoja pigiau tarp keitimu su dapylimu :) .
   o tas fanatiskas alyvos lygio sekimas, kai reikia dapilti -200,300 ar 500 g. tepalo kas 5000 km, bereikalingas galvos skausmas. jei zinai kaip masiniukas elgiasi, kam pilstyt po 100 g.

Aivaras72

Man tai ryjo tepalus (apie 1ltr per 5k km kai buvo blogos tarpines po purkstukais. Kai jas pakeite, tai viskas susitvarke. Pozymiai: KARTAIS uzvedant varikli ismesdavo melyna duma, bet skirtingo intensyvumo ir nevisada, ir prie didesnes apkrovos lygtai trukdavo galingumo

Paul

kam  juos  ziuret   jau 330000 km  nuvaziavom  jei  buti  tepaloniai  zieda  tikrai  butu  nutike kas  nors  per tiek laiko

Awriuxx

Citata iš: Paul Įrašytas Sausis 29, 2014, 21:26:57 PM
kam  juos  ziuret   jau 330000 km  nuvaziavom  jei  buti  tepaloniai  zieda  tikrai  butu  nutike kas  nors  per tiek laiko

O kas dėl tepalinių žiedų jūsų manymu galėtų netikt? Mano supratimu tai nieko, tik tepalai degs. O jeigu sudeginama koks 1 l tarp keitimų, tai čia nėra problemos

horn

Citata iš: Awriuxx Įrašytas Sausis 31, 2014, 00:55:19 AM
O kas dėl tepalinių žiedų jūsų manymu galėtų netikt? Mano supratimu tai nieko, tik tepalai degs. O jeigu sudeginama koks 1 l tarp keitimų, tai čia nėra problemos
Jei tepaliniai žiedai kalti, dažniausiai sąnaudos alyvos greitai didėja, nes jie pradeda prideginėti ir tai dar labiau padidina sąnaudas.