stogo ragai

Pradėjo saulens, Rugpjūtis 09, 2013, 12:54:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

saulens

pirkciau Toyota corolla verso 2005 ragus (+)

Gmc

Citata iš: saulens Įrašytas Rugpjūtis 09, 2013, 12:54:19 PM
pirkciau Toyota corolla verso 2005 ragus (+)
Zinai, kad stoga reikes grezti? :)

saulens

Batinas

gal paprasčiau nusipirkti skersinius, kurie tvirtinasi prie durų arkų? Nieko gręžti nereikia :)

Ralfas

tie skersiniai kurie tvirtinasi prie duru arku per ilgesni laika man rodos pazeidzia dazus ar as klystu?

Bemsas

Ne tik dazus, bet ir duru gumas.

Ralfas

dtinas

turiu tuo skersinius, orinalius toyota, naudojau ilgoms kelionem jau kokius 6 kartus, nera absoliuciai jokios zymes, kad kazkam dazams ar duru gumoms butu pakenkta.
Pirkau tuos skersius is autopliuso, kainavo 120 lt, nematau prasmes grezioti stoga ir kazka konstruoti...

Tamuto

Kiekvienam savo. Man pvz be ragu masina beverte. Tenka nemazai ka vesti, daznai tiesiai ant ragu be skersiniu - jau kelintas auto ir be ragu as jos neisivaizduoju. Skersiniai kur tiesiai prie stogo mano nuomone max kam skirti tai stogo bagazinei ir dviraciu laikikliams.
Corolla Verso '07 D4D 100kw

Gmc

Na jei sofas veziot, tai matyt tikrai netinka :D

Toshis

Ragai butent tam ir skirti, kad sofas veziot :goodboy: :-] :-] :-] :-] :-]

santana5509

Aš taip pat kai ieškojau auto, tai norėjau kad būtų stogo bagažinė (tipo ragai). Dabar turiu ir skersinius ir šiokią tokią dėžę. (+)
Mon atruoda, kad jūs nebvarkėt .

Bemsas

Ragai (y). Veziojau gipsokartono lapus be jokiu skersiniu :)

vitiok

kapsis

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 09, 2014, 22:56:23 PM
Ragai (y). Veziojau gipsokartono lapus be jokiu skersiniu :)
aha,isbandyta varinatas, triju metru lapas taip islinksta , kad tarp kapoto ir lapo lieka mazas tarpelis :)  kaip su tanku vaziuoji :)