prietaisu apsvietimas

Pradėjo laurysas, Balandis 15, 2009, 10:11:46 AM

« ankstesnis - sekantis »

laurysas

Sveiki,

Ijungus corollos verso artimasias sviesas, prigesta prietaisu skydelis. o isjungus lempas jis labai graziai sviecia.
Ar cia taip turi buti?

mvideolt

O paspaudus kairį spidometro mygtuką, reguliuojas apšvietimas, paprasta ir genialu.

NNZ

bent avensis tai irgi taip daro
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

unholy

truputi prigesta, bet pastebejau, kad kartais pamirguliuoja kai paspaudineji gaza :)

Gedajus

taip yra daugelyje automobliui, kad kai vaziuoji tamsoje nebutu per daug sviesus salone

Memelis

Nakti nereikia, kad tave akintu, todel uzdegus sviesas prietaisu apsvietimas prigesta.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

laurysas

bet pvz jei sauleta diena, tai bent jau man geriau matos skydelis jei ryskiai sviecia, o ne vos vos

Jordan

Citatalaurysas parašė:
bet pvz jei sauleta diena, tai bent jau man geriau matos skydelis jei ryskiai sviecia, o ne vos vos
vat sia mintim ir buvo sukurtas toks dalykas, nes diena sviesu kaip ir nereikia, tai va ir dega ryskiai, bet ne cia pas mus Lietuvelej tai juk turi but priesingai nei visur! jei visam pasauly dabar reiktu su sviesom vazinet, tai LT kaip mat sakytu, na visai nereik cia nei nakty nei diena :)
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

NierKiss

Čia taip dėl to kai buvo kuriami to meto automobiliai nebuvo įstatymo, kad dienos metu reikia važinėti įjungtomis šviesomis ir tokios problemos kad dienos metu nesimato skydelis ir nebuvo, pas mane 91m modelyje skydelio apšvietimas reguliuojasi atskiru patenciometru, o 2002m metu kaip nebūtų keista nėra jokio reguliatoriaus, o tik prigesta įjungus šviesas.

Citatalaurysas parašė:

Jordan

na pvz pas mane tai reguliuojasi. Galimi keli apsvietimo varianai:
1. Ijungtom lempom keturiu ryskumu apsvietimai
ir kitas variantas
2. isjungtom lempom keli apsvietimo stiprumai.
Galiausiai gali pasidaryti taip kad ijungus sviesas, niekas nesikeicia.
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

MantasT

Turiu Verso 2003 m. Laksciau ratais is pasiutimo, kol supratau kaip reguliuojasi skydelio apsvietimas - tuo paciu mygtuku ant skydelio, kuriuo "nusinulina" kilometrazas. Tik pries tai turi paspaudineti, kol vietoj nuvaziuoto atstumo atsiras juostele, zyminti apshvietimo lygi.
Easnt reikalui reguliuojiuosi apsvietimo lygi pats. Naktu, akd vos sviestu ir negrauztu akiu, o diena - visu pajegumu, kad matyciau per saule.

FUX

as tai ant max padares, bet diena nesimato jog sviecia
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

laurysas

nu tvarkoj pasispaudziu kad rodytu tuos apsvietimo bruksnelius, o paskui ka reikia daryt ,kad reguliuotusi?kazkaip sukaliojant ta mygtuka ar spaudziant niekas nesikeicia :|

Memelis

Pats kazkada buvau rades kaip reikia reguliuoti, bet taip nei karto ir nepabandziau. Nereikedavo, tai ir pamirsdavau. Reiks ir man kada pazaisti.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

kubilas

Citatalaurysas parašė:
Sveiki,

Ijungus corollos verso artimasias sviesas, prigesta prietaisu skydelis. o isjungus lempas jis labai graziai sviecia.
Ar cia taip turi buti?
taip turi buti.