Toyota avensis T25 kablys

Pradėjo Cardio, Rugpjūtis 12, 2013, 19:19:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

Cardio

Sweiki,
Noriu susimontuoti kabli i masina. Firmu pilna, vieni giria nuimamus del patogumo, kiti tik stacionarius del saugumo. Man tiktu ir stacionarus. Gal kas susidure su kokia normalia firma Kaune

mega

o kaip suprast saugumo? kuom stacionarus saugus? :V

MindaugasB

Nu cia tipo, kad kai i gala ivaziuoja, tai pirmiau i kabli ikala ir kartais bamperio nepasiekia. Manau cia tas "saugumas".
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Cardio

Taip tas :) kartais tie smugiai juokingi, vos atsiremia, arba atbulai manevruojant buferio dazus issaugai :)

ketvirtasis

Deja jokio ten saugumo nėra: jei įvažiuoja į kablį - sulanksto visą apačią. Pas many buvo tas kablys tai į važiavo į galą, bet į šoną tomet tik bamperis lempa ir sparnas, o jei dar ir dugną būtų prireikę tiesintį?
Kablis tai tik saugumo jausmas, bet ne daugiau. Jei žadi ką nors tampyti su D4D nepatartina, smagratis. Na nebent kaip man tas kablys tik dviračiams vežioti.

MindaugasB

Aš turiu nuimamą, tai bagažinėje guli. Netikiu, kad padės autoįvykio metu. Labiau pagalvėmis pasitikiu, diržais ir galvos atrama. O bamperį draudimas sutaisys :)
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Cardio

Kablys skirtas dviraciams vezioti 99 proc dviraciams, o 1 proc parkuojantis atbulam tau ar kitam, kad maziau buferis kentetu. Jei kas ivaziuos ant 100 i uzpakali nepades nei kablys, nei kas kitas ar jo nebuvimas :)

Bemsas

Citata iš: Cardio Įrašytas Rugpjūtis 13, 2013, 15:15:22 PM
Kablys skirtas dviraciams vezioti 99 proc dviraciams, o 1 proc parkuojantis atbulam tau ar kitam, kad maziau buferis kentetu. Jei kas ivaziuos ant 100 i uzpakali nepades nei kablys, nei kas kitas ar jo nebuvimas :)

Su kabliu kai i sikna ivaro tai irgi nelabai gerai. Vizualiai gali nieko nesimatyti, o realiai dugnas bagazines susiraukslejes bus. Pazystamam kadaise bulkai truputi i kabli stuktelejo. Paziurejo, nieko nesimato ir issiskirste. Namo atvare - bagazine neatsidaro :D

toyotad4d

nesakykit, tikrai geras dalykas kablys :) jei jau smugis geras, tai dugna sulankstys bet kokiu atveju.

Venza

Tu ziuri i tai kaip eilinis vartotojas,jeigu nesimato,tai jau gerai.Is tikruju automobilis gaminamas su deformacinemis zonomis,kurio gniuzdomos slopina smugi: po galiniu bamperiu dedasi polistirolas,toliau eina bamperio sustiprinimas (balkis),kuris tvirtinasi tokiais kronsteinais panasiais i armonika ir tik tada prasideda lonzeronai.Kablys apeina visas tas minkstas dalis ir perduoda smugi tiesiai i lonzerona.Tokiu atveju deformacija persiduoda gan toli i automobilio dugna ir jeigu ten kazkas sulinksta,tada pjauk ir durk visa gala.Kas klientams jau nelabai patinka ir vadinasi masina is gabalu  :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

horn

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Rugpjūtis 12, 2013, 19:51:40 PM
Deja jokio ten saugumo nėra: jei įvažiuoja į kablį - sulanksto visą apačią. Pas many buvo tas kablys tai į važiavo į galą, bet į šoną tomet tik bamperis lempa ir sparnas, o jei dar ir dugną būtų prireikę tiesintį?
Kablis tai tik saugumo jausmas, bet ne daugiau. Jei žadi ką nors tampyti su D4D nepatartina, smagratis. Na nebent kaip man tas kablys tik dviračiams vežioti.
Deja, drįstu prieštarauti, tau kaip mačiau smūgis buvo nedidelis, vos užkabino kampą, nebūtų ten iš vis nieko, jei į kablį pataikytų, gal tik apibrozdinimas ant buferio liktų. Kadangi ne kartą esu gavęs į kablį, džiaugiuosi, kad jis yra. Kartą vienas erelis  visiškai sudaužė savo mašiną, iš jos priekio nieko neliko, tuo tarpu aš pardaviau visiškai netaisytą ir niekas nepastebėjo. Kaip pats sakė, važiavo 120-130 gatvėje!!!! po to stabdė ir įkalė man stovinčiam.

Venza

Aplamai,tai kablys skirtas priekabai tempti  ;) .Kai kuriose vakaru Europos salyse nenuimami kabliai aplamai uzdrausti naujesnese masinose ir jeigu tu netempi priekabos ir vaziuojant su nenuimtu kabliu ivyko avarija ir buvo apgadintas is paskos vaziuojancio automobilis,gausi bauda ar tai tavo draudimas tures padengt dali remonto islaidu.Tikriems lietuviams patarciau dar kirvi pritaisyt ant kablio,kad labiau kita auto apgadint  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

EvaldasL

Kiek kartu kalbys gelbejo bamperi nuo bordiuru ir visokiu tvoru. Tik tam ir naudoju :)

MindaugasB

Citata iš: EvaldasL Įrašytas Rugpjūtis 16, 2013, 12:59:50 PM
Kiek kartu kalbys gelbejo bamperi nuo bordiuru ir visokiu tvoru. Tik tam ir naudoju :)

Parktronikas irgi padeda :)

toyotad4d

Venza, idomu kokioje cia salyje? Pvz Olandijoj labai reikia paieskoti auto be kablio...