Avensis Verso ligos

Pradėjo arcikas, Rugpjūtis 14, 2013, 22:41:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Bemsas

Citata iš: Venza Įrašytas Rugsėjis 30, 2015, 22:40:04 PM
Visus ribotuvus po 10lt siuliau,bet niekam nereikejo http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,5812.0.html   :E

Nieko tu nesupranti, paciam pasidaryti yra zymiai smagiau, nei pirkti :D

TYRAN

Citata iš: Venza Įrašytas Rugsėjis 30, 2015, 22:40:04 PM
Visus ribotuvus po 10lt siuliau,bet niekam nereikejo http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,5812.0.html   :E

Kai siūlei, dar šitos mašinos neturėjau.

Venza

Dazniausiai isdyla vairuotojo duru ribotuvas,o galiniu kairiu duru buna kaip naujas,nes pro tas duris labai retai kas vaiksto.Taigi siulau susikeist juos vietomis ir problema bus isspresta uz 0 eur  ;)

TYRAN

Citata iš: Venza Įrašytas Spalis 01, 2015, 12:56:06 PM
Dazniausiai isdyla vairuotojo duru ribotuvas,o galiniu kairiu duru buna kaip naujas,nes pro tas duris labai retai kas vaiksto.Taigi siulau susikeist juos vietomis ir problema bus isspresta uz 0 eur  ;)

Deja, nei vienos durys nesilaiko.

vytautas42

ir pas mane nei vienos nesilaiko , ir is viso , dar kai ieskojau masinos , kiek teko apziuret , visoms durys plevesavo , dar pagalvojau , kad negi cia taip turi but ??? Nupirkciau tuos ribotuvus jei dar yra

Venza

Kai busiu namie ,paziuresiu.Jeigu dar bus,tai parasysiu cia.

tebunie

Sena tema, bet gal kas zinote is kur butu galima isigyti tokiu ribotuvu? Vis panervuoja nesilaikancios durys, ypac kai su mazais vaikais ar seneliais, vis kur uzkliuna ar prisispaudzia ; )

Venza

Dar turiu tu ribotuvu.Tik laiko labai neturiu,kas uzsuks,galiu aprupint.

mindaugasj

Ir mane 4 vnt domintu. O tai nei vienos duris nesilaiko. Kur cia uzsukt reik ?

MindaugasB

Citata iš: mindaugasj Įrašytas Liepa 14, 2016, 21:42:27 PM
Ir mane 4 vnt domintu. O tai nei vienos duris nesilaiko. Kur cia uzsukt reik ?

I panevezinpas pona Venza.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis