Avensis Verso ligos

Pradėjo arcikas, Rugpjūtis 14, 2013, 22:41:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

Awriuxx

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gruodis 07, 2013, 19:24:04 PM
O kodel darei melynas, o ne juodas?

O ar yra skirumas ? Galvoju kokią turėjo plastamsę, tokią panaudojo

Paul

Lietuviai  auksarankiai  padare   naujas  ivores   uz   120 litu  :)    istekino   ir   kolonele  kaip  nauja!   :smoke:

Paul

Na  Vienintele  Lyga kuria  as  galiu  pasakyti   kad  Sitam  Automobiliui  I metus  karta reikia   sutepti  visus   suportus   ir  isplauti  Egr.

Venza

Nu tikrai ne Lyga,o liga  :-]
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Paul

Sunku man su  ta Lietuviu  kalba :/   :-{  :-( :-]

tomisk

Citata iš: Awriuxx Įrašytas Gruodis 14, 2013, 14:43:47 PM
O ar yra skirumas ? Galvoju kokią turėjo plastamsę, tokią panaudojo

Kaip pirstu i aki. turiu melyna ir raudona kol kas :)

gintaras15

keiciau tas yvores pries menesy vieneto kaina45lt bet jos yra skirtingu dydziu tik nezinau kurioj pusej eina platesnes.darbu su detalem kaina apie 500lt. pats nepasikeisi reik turet keltuva ir dar po pakeitimo lauke ratu suvedimas.sekmes

Raimis68

Jokia cia liga. 4 (jos skirtingos) kainuoja po 35 lt. Pakeitimas iki 200 LT ir viskas. Pravaziavau 25 tukst, km ir tik tada prireike keisti.

Sunty

Aš įvores pasidarius is balto plastiko, is jo daro traktoriams įvores. Trys dienas su peliciu pra sikankinau.

gintaras15

Raimi kur tau taip pigei dare ta vairo kolonele.Gal ir su kitais pasidalinsi info. (wow)

moriux

Kas keičia vairo kolonėlės įvores? Vilniuje geriausia būti. Ačiū

TYRAN

Citata iš: tomisk Įrašytas Lapkritis 22, 2013, 11:42:49 AM
Dar viena Avensio Verso smulki liga - duru lankstas nelaiko duru. Man is keturiu duru tik vienos vos vos laike dar. Isardziau ir radau plastmasinius stabdzius, kurie buvo sudile. Is sroto tikriausiai irgi sudile bus. Tai as su 3D printeriu atsispausdinau naujus plastmasiukus - veikia liuks. Ziuresim kiek laikys.

Gal kas turite tų plastmasiukų failiuką 3D printeriui?

Zaroliz

Duok brėžinį arba 3d modelį,  tai padarysiu

TYRAN

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Rugsėjis 30, 2015, 10:14:19 AM
Duok brėžinį arba 3d modelį,  tai padarysiu

Pasidaryti tai aš ir pats galiu. Man būtent failiuko ir reikia :)

iparado

Citata iš: TYRAN Įrašytas Rugsėjis 30, 2015, 11:49:11 AM
Pasidaryti tai aš ir pats galiu. Man būtent failiuko ir reikia :)
Kai turesi, gali iskarto daugiau padaryti, manau einama preke bus :) man irgi reiketu, nes durys maciau nelabai laikosi...