vsc abs trc off

Pradėjo Minvis, Rugpjūtis 16, 2013, 17:45:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

ToyotaClub

Taip taip laidas, ne sniuras:) na aisku dabar.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Donis7

Citata iš: Donis7 Įrašytas Gegužė 19, 2014, 20:40:21 PM
Man šiandien ryta užkūrus auto irgi užsidegė (tiksliau, kuriant net neužgeso) ta girlianda: ABS, VSC, TRC OFF. Pavažiavau kelis km, sustojau, užgesinau auto. Vėl užkūriau - nebedega. Pavažiavau vėl kelis km - užsidegė dar kartą. Na, vsio, galvoju, kapec piniginei. Kaip pareigingas pilietis nuvažiavau į SOVLI atstovybę pasidaryti diagnostiką. Verdiktas - rado "istorijoje" klaidą C0205 (priekinio kairio rato ABS daviklis). Kaip ir būtų galima patikėti. Tik kai pasakė daviklio kainą, tai vos iš basanoškių neiškritau ~650 lt. Nors paskaičius šią temą peršasi mintis, kad ne ten sliekų ieškoti pradėjau. Reikės nuo lempučių tikrinimo pradėti. Nesinorėtų tais ABS davikliais užsiimti.....
Kokių minčių, kolegos, turite?
Problema išspręsta. Mano atveju lemputės čia nei prie ko. Turėdamas laiko apėjau aplink mašiną ledų porciją valgydamas ir jos visos tvarkingai degė.
Kaip ir parodė diagnostika (klaida C0205), mirė ABS daviklis. Viskas teisingai ir be improvizacijų. Vizualiai ant seno daviklio ir laido nieko įtartino nepastebėjau, jokių išoriškų pažeidimų. Naujas daviklis (gamintojo pavadinimo net nepažiūrėjau) kainavo 107 lt. + ~10 lt. keturiems buteliukams "Švyturio balto" kvietinio alaus. Daviklis pakeistas, lemputės nebedega, aš patenkintas. :)

Armani

Nu va,nei per daug brangei ir ramu bus :) smagu kad kolega taip issprendej beda :)

Donis7

Sakykim viskas proto ribose. Ir kitiems klubiečiams iš tos info naudos tikiuosi bus.

Robiskapeika

Na pasidalinsiu ir as savo atvėju važiuojant šviete abs lemputė ir greičio nerode po 10 km užsižiebe visos kiek bebuvo ju pasirodo numire akumas  :E galvoju generatorius parėjo kita diena pakroviau akuma užvedžiau isitikinau kad tikrai nekrauna liko paskutine viltis saugikliai ir ka galvojat radau viena nukepusi 7,5A trecias ar ketvirtas nuo apacios pakeičiau ir visos bėdos išsisprende tik ne aišku kiek ilgai  ;) ;)

Donis7

o kuro filtro lemputė nedegė?

Robiskapeika

iškart ne kai pavažiavau tada tik užsižiebe kartu su visomis  :D

Angelinio

sveiki, sakykit gal zinot kas nors ar yra kazkokia mechanine galimybe atjungti sias tris degancias lemputes varant technikine. as zinau del ko jos dega ir man tai masinos eksplotacijai netrukdo. Tiesiog nenoriu, kad varant technikine pri to prisikabintu. Aciu uz atsakymus?

Saulius SSS

Isimi lemputes is skydelio, arba gesini su varzom,panasiai,kaip gesina airbagus. Dar variantas ta detale,kuri pas tave neveikia. Darai kazkoki apgavika,kad rodytu sveikos detales duomenis. As ne auto elektrikas,bet teoriskai taip galima. Dar ziurint kas per detale.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Angelinio

Detalė tai pas mane - lambda zondo daviklis. Kazin labai sudetinga tas lemputesisimt is skydelio (po to jas vel istatyt), gal kas bande daryti kazka panasaus?

Andriux

čia tur būt ne zondas sugedęs, o jam išmetamos dujos nepatinka; nenorintiems keisti katalizatoriiaus pigiausia girdėta išeitis - tekinama įvorė ir zondas nežymiai atitraukiamas atgal; katalizatorius tampa geras ilgam :D
Ketinu pasinaudoti prieš kitą technikinę, nes klaida retsykiais iššoka ir man.

Bemsas

Citata iš: Angelinio Įrašytas Spalis 16, 2014, 12:38:08 PM
Detalė tai pas mane - lambda zondo daviklis. Kazin labai sudetinga tas lemputesisimt is skydelio (po to jas vel istatyt), gal kas bande daryti kazka panasaus?

Lempuciu neisimsi, ten LED stovi. Reikia isardyti spidometra ir tiesiog juoda izoliacija uzklijuoti tuos simbolius. Paprastas ir pigus variantas. Kai susitvarkysi - nuimsi izoliacijos gabaliukus ir vel bus viskas gerai.

Angelinio

Na va, pats masciau kazka panasaus su izoliacijos uzklijavimu. Labai sudetinga isardyt ta spidometra? sugebes servise tai padaryt? ar cia reik kazkokiu spec ziniu?

Bemsas

Labai lengvai isardyti paciam. Spec irankiu nereikia. Reikia tik tiesiu SVARIU ranku. Nuimi apsaugini stikla, rodykles ir gauni priejima prie lapo su visom lemputem. Uzklijuoji viska, pajungi spidometra i masina ir tada uzdek visas rodykles i nuline padeti. Jei uzdesi be pajungimo masinoje, gali nusimusti nuline padetis ir visos rodykles stoves belekur :D Teks dar karta nuimineti.

Angelinio

na ačiū labai, reiks mėgint pačiam, dar nesu bandęs. kažin kaip seksis su tuo stiklo išėmimu, na bet reiks mėgint jei sakot, kad nesudėtinga :)