vsc abs trc off

Pradėjo Minvis, Rugpjūtis 16, 2013, 17:45:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

5 min 3 pavara cia yra niekis. Servise teisingai pasake, kad reikia palaikyti 3000-4000rpm apsukas vaziuojant, ir turejo pasakyti, kad taip reikia vazioti ~40 minuciu :D

geduke

dnb

Sveiki, na ir pas mane dega trc, vsc, abs. Pries varant i servisa jungt kompa pats noreciau smulkiausius dalykus kas gali tam daryti itaka apsiziuret. Toks klausimas: pas mane avensis 2006 metu universalas, ar stop lenputes yra TIK virs galinio lango? Ar yra kazkur imontuotos ir soninese (na pagrindinese) lempose? Nes virs stiklo stopas dega, o soninese lempose nedega jokia lempute kai stabdi spaudineju.

Bemsas

VISOSE masinose yra pagrindiniai 2 stopai zibintuose

dnb

Ok supratau aciu, tai gali but del to ir uzsidege tie visi vsc abs ir trc.. Tik keista kad abu stopai iskart perdege, gal saugiklis koks? Bet tada ir virs stiklo esantis stopas neveiktu..

MindaugasB

Citata iš: dnb Įrašytas Liepa 31, 2015, 08:58:04 AM
Ok supratau aciu, tai gali but del to ir uzsidege tie visi vsc abs ir trc.. Tik keista kad abu stopai iskart perdege, gal saugiklis koks? Bet tada ir virs stiklo esantis stopas neveiktu..

Issiimk lemputes ir matysi: siulas nudeges ar sveikas. Jeigu sveikas tai saugikliu galesi ieskoti, bet 90% kad bus lempeles.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

dnb

Dekui uz atsakymus, bandysiu tikrint lemputes. Kitas klausimas kas gali buti, kai staigiai stabdau kad musa per stabdzio pedala ir sunkiai stoja masina? Iprastose situacijose stabdant nieko nesijaucia, jauciasi tik kai staigiai stipriai stabdau. Cia gal susije su tom lempom? Koks abs nuejo? Ar cia diskai kokie pareje bus? Per vaira nemusa, tik per pedala

Donis7

Citata iš: dnb Įrašytas Liepa 31, 2015, 07:49:23 AM
Sveiki, na ir pas mane dega trc, vsc, abs. Pries varant i servisa jungt kompa pats noreciau smulkiausius dalykus kas gali tam daryti itaka apsiziuret. Toks klausimas: pas mane avensis 2006 metu universalas, ar stop lenputes yra TIK virs galinio lango? Ar yra kazkur imontuotos ir soninese (na pagrindinese) lempose? Nes virs stiklo stopas dega, o soninese lempose nedega jokia lempute kai stabdi spaudineju.
Man tos trys lemputės buvo užsidegę, kai ABS davikliukas nusprogo. Tą parodė ir diagnostika.

Bemsas

Citata iš: dnb Įrašytas Liepa 31, 2015, 12:12:01 PM
Dekui uz atsakymus, bandysiu tikrint lemputes. Kitas klausimas kas gali buti, kai staigiai stabdau kad musa per stabdzio pedala ir sunkiai stoja masina? Iprastose situacijose stabdant nieko nesijaucia, jauciasi tik kai staigiai stipriai stabdau. Cia gal susije su tom lempom? Koks abs nuejo? Ar cia diskai kokie pareje bus? Per vaira nemusa, tik per pedala

Cia yra normalus ABS darbas.

dnb

Itariu kad cia problema su abs bus, nes pastebejau, kad uzsivedus masina ir pradejus vaziuot nebera to garso ratuose vadinamojo "abs check"... Ar brangus malonumas?

dnb

Gal kvailas klausimas, bet ar stabdziu lemputes yra atskiros nuo sviesu lempuciu? Nes pasiziurejau pas mane ijungus sviesas, gale dega po 2 sonuose lemputes (t.y. Viso 4, vienam sone 2 ir kitam sone 2)ir daugiau ten lempuciu nera, tai kur tos stabdziu lemputes? Ar cia jos tos pacios sviesu lemputes tik spaudziant stabdi ryskiau sviecia?

MindaugasB

Gabaritas ir stopas yra vienoje lemputeje sudeti. Du siuliukai po vienu stiklu. Lempute yra triju kontaktu. Lemputes issiemei pasiziureti?
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

dnb

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Liepa 31, 2015, 19:04:20 PM
Gabaritas ir stopas yra vienoje lemputeje sudeti. Du siuliukai po vienu stiklu. Lempute yra triju kontaktu. Lemputes issiemei pasiziureti?
PM uzmesk aki

Donis7

Citata iš: dnb Įrašytas Liepa 31, 2015, 12:45:37 PM
Itariu kad cia problema su abs bus, nes pastebejau, kad uzsivedus masina ir pradejus vaziuot nebera to garso ratuose vadinamojo "abs check"... Ar brangus malonumas?
Kas brangus? -Detalės? -Darbas?

MindaugasB

Uzmeciau :) nieko naujo nepasakiau be to kas jau pasiulyta padaryti. Spresti problemas reikia nuo paprasciausiai randamu ir isaiskinamu. Mano pazistamas taise priekinius valytuvus, srote kito motoriuko ieskojo, poto pirko is parduotuves ir vistiek neveike, kol surado, kad saugiklis nudege. O jam sake pazistami, kad ne nuo to galo pradeda :) Rankas jis turi, pasidaro ka reikia, o proto galvoje biski stygius :D