vsc abs trc off

Pradėjo Minvis, Rugpjūtis 16, 2013, 17:45:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

Hausas

Citata iš: Venza Įrašytas Vasaris 13, 2014, 23:01:10 PM
Nu niekaip netikiu,kad skanuojant klaidu nerodo jeigu dega lemputes skydelyje rodancios klaidas  :think:

Žiūrint su kuo skenuoji.
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

Venza

Savarzele nesiskaito  :-] .Jeigu kompe irasyta tam skirta programele,tai klaidos koda parodo ir gali issiaiskint ka tas kodas reiskia.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Naujokas

Pas mane nuo pat pirkimo taip. Ka reiksia vairas ne taip pastatytas? Kaip ji pastatyt kaip reik?

Venza

Nemanau,kad pats vairo padeti isstatysi jeigu cia klausineji.Vaziuok pas meistriukus.

tevas

esu mates toki lempuciu uzsiziebima, kada buvo skydelyje srs uzgesinimui "pagal sena paproti" laidus nuo tepalo slegio sujungus.

Modka

Citata iš: Naujokas Įrašytas Vasaris 14, 2014, 22:53:26 PM
Pas mane nuo pat pirkimo taip. Ka reiksia vairas ne taip pastatytas? Kaip ji pastatyt kaip reik?
jungti kompa ir patikrinti ar gerai pastatytas, kitaip nepamatysi.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Donis7

Aš irgi siūlyčiau pradžioje patikrinti ant kompo. Man buvo užsidegę tie VSC, ABS, TRC OFF, tai po diagnostikos pasakė (klaidos kodo nebeatsimenu), kad nėra kontakto EGR kištuke, ar tai el. grandinėje. Išvalius visą brudą bei nuvalius kontaktus, vėl tvarkingai jį įkišus visos bėdos baigėsi ir niekas nebeužsidegė. Važinėju davolnas :) Pritarčiau nuomonei, kad pradžioje reikia patikrinti ant kompo koks velnias dedasi ir tik tada saviveikla užsiimti. Nes kitu atveju geriausias spręndimas bus keisti tarpinę tarp vairo ir sėdynės :)

Naujokas

Dariau diegnostika ne viena. Visada sake, kad beda su vairo padeties davikliu kazkokiu. Del to ir siunte suvedima pasidaryti.
Manau jei butu bedos su variklio agregatais tai prie visu lempu degtu ir ABS ir variklio lempa, o dega tik vsc ir trc of.

Venza

O ko tu uzsispyres ir nevaziuoji daryt suvedimo?  :)

Bemsas

Citata iš: Venza Įrašytas Vasaris 16, 2014, 14:02:51 PM
O ko tu uzsispyres ir nevaziuoji daryt suvedimo?  :)

Tai kad padare jau, ir nepadejo.

Donis7

O tai nebandei pasikrapštyti prie to "kažkokio" vairo padėties daviklio? Kas ten per žvėris primontuotas? Jei sakė, kad bėda dėl jo, tai tegul parodo kur jis yra ir kaip atrodo. Galbūt jo pakeitimas nebūtų brangus ir sudėtingas.

Venza

Citata iš: Bemsas Įrašytas Vasaris 16, 2014, 14:58:09 PM
Tai kad padare jau, ir nepadejo.
Tai reiskia vairas perkeltas per kelis slicus buvo,o ratu suvedejai pastato ji tiesiai ir viskas.Reikia gudresniu truputi  :) .Arba paciam nusiimt vaira ir isstatyt vairo padeties davikli i vieta (tokiam langelyje matosi spalvotas rolikas).Tada uzdet vaira tiesiai ir vaziuot suvedimo.

Modka

Citata iš: Donis7 Įrašytas Vasaris 15, 2014, 12:27:32 PM
Aš irgi siūlyčiau pradžioje patikrinti ant kompo. Man buvo užsidegę tie VSC, ABS, TRC OFF, tai po diagnostikos pasakė (klaidos kodo nebeatsimenu), kad nėra kontakto EGR kištuke, ar tai el. grandinėje. Išvalius visą brudą bei nuvalius kontaktus, vėl tvarkingai jį įkišus visos bėdos baigėsi ir niekas nebeužsidegė. Važinėju davolnas :) Pritarčiau nuomonei, kad pradžioje reikia patikrinti ant kompo koks velnias dedasi ir tik tada saviveikla užsiimti. Nes kitu atveju geriausias spręndimas bus keisti tarpinę tarp vairo ir sėdynės :)
nu kazkas netaip nes egr niekaip nesusijas au abs sistema. gal tau dege vsc trc off ir check engine?
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Modka

Citata iš: Donis7 Įrašytas Vasaris 16, 2014, 15:29:09 PM
O tai nebandei pasikrapštyti prie to "kažkokio" vairo padėties daviklio? Kas ten per žvėris primontuotas? Jei sakė, kad bėda dėl jo, tai tegul parodo kur jis yra ir kaip atrodo. Galbūt jo pakeitimas nebūtų brangus ir sudėtingas.
vaira perstatyti reikia daviklis nesugedes tiesiog toyotoj nesikalibruoja.

Donis7

Citata iš: Modka Įrašytas Vasaris 16, 2014, 15:50:35 PM
nu kazkas netaip nes egr niekaip nesusijas au abs sistema. gal tau dege vsc trc off ir check engine?
Galbūt.... Na tiksliai dabar nepasakysiu, tas nuotykis prieš 3-4 mėn. buvo. Atmintis trumpa :)