vsc abs trc off

Pradėjo Minvis, Rugpjūtis 16, 2013, 17:45:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

Naujokas

Dekui uz info. Gal kas placiau pagal ka man zinoti, kad vairas teisingai uzdetas?

Bemsas

cebas

kiek pamenu apie lempučių užsidegimą jau buvo rašyta, pas mane irgi buvo užsidegę abs, vsc, trc off. Po poros dienų dar ir check užsižiebė. Forume radau info. Paprasčiausiai pasitikrinau žvakes, pasirodo iš keturių tik viena dirbanti :-] , bet problemų nei su užsikurimu, nei su vcažiavimu neturėjau. Pakeičiau žvakes, atjungiau nuo akumo minusą ir viskas išsisprendė. Jau 2 mėn. jokių problemų su lemputėm.
Nėra blogo oro, o yra ....

Raiforas

Kazin ar del zvakiu uzsidege, pries sia ziema visos keturios neveike ir nieks nedege. 

Bemsas

Citata iš: cebas Įrašytas Vasaris 28, 2014, 11:13:54 AM
kiek pamenu apie lempučių užsidegimą jau buvo rašyta, pas mane irgi buvo užsidegę abs, vsc, trc off. Po poros dienų dar ir check užsižiebė. Forume radau info. Paprasčiausiai pasitikrinau žvakes, pasirodo iš keturių tik viena dirbanti :-] , bet problemų nei su užsikurimu, nei su vcažiavimu neturėjau. Pakeičiau žvakes, atjungiau nuo akumo minusą ir viskas išsisprendė. Jau 2 mėn. jokių problemų su lemputėm.

Tau padejo tik akumo atjungimas :) Jei reikejo uzgesinti lemputes - nuimi klema 5min ir klaidos nusimes.

Raiforas

Tegu pasidaro diagnostika, klaida turetu buti atminti ir parodis kas buvo.

Bemsas

Klemos nuemimas klaida perkelia i "archiva" kad veliau pajungus kompa matytusi problema.

kalava

Citata iš: Bemsas Įrašytas Kovas 01, 2014, 09:22:16 AM
Klemos nuemimas klaida perkelia i "archiva" kad veliau pajungus kompa matytusi problema.
Ar tikrai?
Man pries pora metu buvo uzsidege "vcr trc off" pavaziavus pieva ( gal koks abs daviklis). Trauka nedingo, vaziavo ok.
Numus klemas lemputes uzgeso, taciau nuvaziavus i autotoja jokios istorijos ir klaidu nemate
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Saulius SSS

Pries 2 menesiu vaziuojant vienodu greiciu uzsidege chekas. Trauka nedingo. Viskas kaip iprasta. Parvaziavau namo,perkuriau masina-chekas nebeuzsidege. Dabar nusipirkau OBD2 su blutufu,pajungiau,klaidu nei dabar,nei atmintyje nera. ???
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Forumietis

Gera irengini nusipirkai ;)

Saulius SSS

Citata iš: Forumietis Įrašytas Kovas 01, 2014, 21:20:01 PM
Gera irengini nusipirkai ;)

[/quote
a koks skirtumas koki nusipirkau,jeigu man jis nulio vietoj. rodo skaiciukus ir tiek .  reikia kazka suprasti,kad kazka geriau pirkti. jei bus noras bandysiu gilintis,jei prapuls noras ''zaisliukas'' nusimes kur nors. anokie cia pinigai.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

mosquito

..twin turbo mosquito..

sausas

Citata iš: Renis Įrašytas Vasaris 13, 2014, 22:46:39 PM
As tik neseniai suzinojau toki shposa, ant avensio 2008, vienam kolegai dege VSC, ABS, TRC OFF kuri laika, jokiu klaidu skanuojant kompas nerodo. Kol paaiskejo kad abu galiniai stopai perdege. Pasikeite lemputes, VSC, ABS, TRC OFF dingo :)

Uzsidege VSC, ABS, TRC OFF lemputes. Na nusiteikiau jau islaidoms :) Pasiskambinau i oficialu servisa, pasake "vazinet gali, bet laikas i diagnostika". Pasiskaitinejes forumuose suradau info apie galines stadziu lemputes. Del viso pikto pasitikrinau, akurat abi neveikia. Pakeiciau ir viskas OK!!

Renis

Citata iš: sausas Įrašytas Kovas 24, 2014, 11:25:51 AM
Uzsidege VSC, ABS, TRC OFF lemputes. Na nusiteikiau jau islaidoms :) Pasiskambinau i oficialu servisa, pasake "vazinet gali, bet laikas i diagnostika". Pasiskaitinejes forumuose suradau info apie galines stadziu lemputes. Del viso pikto pasitikrinau, akurat abi neveikia. Pakeiciau ir viskas OK!!

Dziugu girdet :)) Kartais viskas buna paprasciau negu galvojam
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

MindaugasB

Pagarba, kad foruma skaitot, Ponas :)

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis