Sunkiai vedasi 2.0 85 kw

Pradėjo Cardio, Rugpjūtis 05, 2013, 19:34:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Taip, tiesiog maciau kaip toks motoras 1.9tdi vedasi realiai is puses abaroto :D. O seip Audi A6 CR motorai buvo statomi nuo 2005m 2.0TDI 2.7TDI 3.0TDI.

Modka

jo supainiojau ten ne bar o MPa turejo buti :)
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Modka

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugpjūtis 13, 2013, 09:03:19 AM
Taip, tiesiog maciau kaip toks motoras 1.9tdi vedasi realiai is puses abaroto :D. O seip Audi A6 CR motorai buvo statomi nuo 2005m 2.0TDI 2.7TDI 3.0TDI.
2.0 tdi man atrodo pd iki 2008 ejo ?
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Bemsas

Citata iš: Modka Įrašytas Rugpjūtis 13, 2013, 10:31:16 AM
2.0 tdi man atrodo pd iki 2008 ejo ?

Jo, Facelifte CR jau stovejo. Vat man ir idomu, kuris CR motoras A6 vedasi is puses abaroto

Modka

cr motoras joks is puses apsisukimo neuzsiveda ir nereikia cia pasaku.

Cardio

Pas mane buvo bendikso garsas lyg ir pasalinis.
O Audi su 3.0 tdi 165 kw. Nu vedasi ir sita dabar ir ana labai gerai. Gal kiek kabinejates pries zodzio is puses abaroto. Bet pries tai sukdavau kokias 3 sek, dabar tikrai daug greiciau, toks vaizdas pradeda sukt ir jau yra. Reikes kai prisiminsiu nufilmuot vedimasi masinos ir cia idet.

Bemsas

Citata iš: Cardio Įrašytas Rugpjūtis 13, 2013, 15:09:05 PM
Pas mane buvo bendikso garsas lyg ir pasalinis.
O Audi su 3.0 tdi 165 kw. Nu vedasi ir sita dabar ir ana labai gerai. Gal kiek kabinejates pries zodzio is puses abaroto. Bet pries tai sukdavau kokias 3 sek, dabar tikrai daug greiciau, toks vaizdas pradeda sukt ir jau yra. Reikes kai prisiminsiu nufilmuot vedimasi masinos ir cia idet.

Tai kad nesikabinejam, tiesiog senas dyzelis REALIAI kuriasi is puses abaroto :) Pats vazinejau su Saranu senu 1.9Tdi, kuresi tiesiogine zodzio prasme - puse abaroto.

Modka

nu va problema isspresta :) nes greit tai nereiskia is puses abaroto. gali nefilmuoti nes pas visus vienodai d4d vedasi jei tvarkinga.

Linius

Suku galva, kaip spresti tokia bėda. turbūt padės tik diagnostika :)
Nesvarbu šaltas ar šiltas variklis, bet jei pasukus raktelį neužsikūrė variklis, tai iš antro karto teks sukti apie 5-10 sekundžių, kad užsivestų.
Ir dar kartais būna (1 kartas iš 10), kad kuriant pasipila (taip nemazai  ff pasipila ) blankus dūmas.
Gal kyla minčių?

Tiutis

Purkstukus tikrinciau ir zvakes. Reik statyt ant kompo nieko kitaip pats neisspresi.

Modka

siaip daznai buna problemos su starteriu bet pagal tavo aprasyma nepanasu i starteri daugiau i kuro sistema. be diagnostikos niekaip nebent rasi kad nuteka kazkur kuras.

Linius

butum Klaipėdoje, tikrai užsirašyčiau pas tave  :) . Bandysiu diagnozuoti, parašysiu rezultatus.

lllm

gal ka radai, kur tvarkei Klaipedoje?