Avensis paieskos. Reikia patarimo.

Pradėjo Entrix, Rugpjūtis 16, 2013, 19:27:18 PM

« ankstesnis - sekantis »

Entrix

Sveiki. Labai susidomejau Avensis modeliu. Gal patartumet, kuriu varikliu saugotis, kalbu tik apie dyzelinius. Kuom skirias D4D nuo D-CAT? Kurie varikliai turi geriausia ekenomishkumo ir dinamikos santyki?  Kokios ju sanaudos, Kokiu gedimu tiketis pasiekus tam tikra rida? Kurie remontai yra reguliarus? Planuoju isleisti apie 5-6 euru, ar imanoma rasti padoru? Beje Automobili pirksiu Vokietijoje, tad renku informacija.
Aciu is anksto.

gisas

ne d-cat, neatmesk varianto, kad gali tekti pasikeisti sankaba, visa kita liuks. sėkmės
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Tiutis

2,2 D4D 110kw pats geriausias variantas tiek ekonomiskumu tiek trauka.. Nera problemu su DPF kaip su Dcat. O Traukos per akis...  O Del egr voztuvo kisasi gan daznai visu avensisII. Neimk 2,0D4D. Nelaiko sankabos ir smagratis. 2,2 varikliu sankabos ir smagratis daug patvarenes.

Entrix

Aciu labai uz informacija.
Pastebejau 2.2   su 130kw.   ar  labai didelis skirtumas tarp 110kw?  Turiu omeny ar realybeje daug kas skiriasi ar tik labiau ant popieriaus? 

Bemsas

Tiutis

Skirtumas yra traukos atzvilgiu... bet tau paciam sprest ar nori su pakankama trauka ir kuro sanaudom vazinet ar nori skraidyt ir dazniau i kalonke vazinet...

zuviss

Citata iš: Tiutis Įrašytas Rugpjūtis 17, 2013, 10:09:41 AM
2,2 D4D 110kw pats geriausias variantas tiek ekonomiskumu tiek trauka.. Nera problemu su DPF kaip su Dcat. O Traukos per akis...  O Del egr voztuvo kisasi gan daznai visu avensisII. Neimk 2,0D4D. Nelaiko sankabos ir smagratis. 2,2 varikliu sankabos ir smagratis daug patvarenes.

Viskas ten man laiko,ir sankaba,ir smagratis,ir dar valti su priekaba patampau.Reikia tik su protu vazinet ir klausimas kokio stovio auto pagausi.

vitiok

Citata iš: Tiutis Įrašytas Rugpjūtis 17, 2013, 15:47:20 PM
Skirtumas yra traukos atzvilgiu... bet tau paciam sprest ar nori su pakankama trauka ir kuro sanaudom vazinet ar nori skraidyt ir dazniau i kalonke vazinet...
gal kokiu litru tik skirtumas :)

Modka

svarbu gyva nupirkti o ne su pasibaigusiu smagraciu ar purkstukais.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Tiutis

Parduoti masina lengva, o nupirkti labai sunku gyva ir nesudrozta... As savo kai nupirkau buvo ledas dbr beveik po metu atejo tam tikra rida kur turi keisti tuos dalykus kurie atgyveno savo. Rida tikra 240000km kas 15000km atlikti servizai toyota centre vokietijoj iki 224000km.. Dabar tai tas tai anas...

Entrix

110kw tikrai uztektu manau. Tad jei pasiseks gal ir rasiu dar vaziuojama.

dede7

Sveiki, aš taip pat planuoju įsigyti Avensis, tik galvoju apie benziną.
Butu labai naudinga sužinoti koks variklis patikimesnis, kokios kuro sąnaudos, kaip naujasis 2.4  (ar daug valgo) ir šiaip į ką būtinai atkreipti dėmesį perkant.

topnoch

Sveiki,
Nekuriu naujos temos, nes dalį atsakymų apie variklį jau radau čia  :-)
Aš taip pat planuoju avensis (universalo kėbulu) pirkimą su dyzeliniu varikliu, bet automobiliuose esu žalias ir reikėtų keleto patarimų iš jūsų.
1. Gal ir kvailas klausimas, bet kaip atskirti dyzelinį nuo benzininio modelio? Vaikščiojant po aikšteles ar turguj nesinori skambinti kiekvienam, ant kurio galo nėra dyzelino raidžių ?
2. Kaip aptikti dažniausias Avensis ligas (pvz tokias, kurios čia buvo rašytos - purkštukai, smagratis...).
3. Dar sugalvosiu... :-)

Bemsas

Benzinini nuo dyzelio gali atskirti pagal tahometra. Dyzelio sugraduotas iki 6000, o benzino iki 8000. Ir seip jei esi zalias, tai  vienas pirkdamas tikrai nupirksi lavona (y)

vitiok

Citata iš: topnoch Įrašytas Rugpjūtis 26, 2013, 13:02:36 PM
Sveiki,
Nekuriu naujos temos, nes dalį atsakymų apie variklį jau radau čia  :-)
Aš taip pat planuoju avensis (universalo kėbulu) pirkimą su dyzeliniu varikliu, bet automobiliuose esu žalias ir reikėtų keleto patarimų iš jūsų.
1. Gal ir kvailas klausimas, bet kaip atskirti dyzelinį nuo benzininio modelio? Vaikščiojant po aikšteles ar turguj nesinori skambinti kiekvienam, ant kurio galo nėra dyzelino raidžių ?
2. Kaip aptikti dažniausias Avensis ligas (pvz tokias, kurios čia buvo rašytos - purkštukai, smagratis...).
3. Dar sugalvosiu... :-)
tu is kur?