Stabdziai for avensis 2000 D4D

Pradėjo vaidaschi, Balandis 15, 2009, 17:41:00 PM

« ankstesnis - sekantis »

vaidaschi

sveiki

Atejo laikas keistis man stabdziu kaladele ir susiduriau su prodlema. Niekaip autodaliu parduotuvese negalejo man parinkti pagal katalogus stabdziu trinkeliu. Teko prasyti visu i manomu kaladeliu variantu, nusiimti rata ir lyginant rinktis. Pasirodo suportas ir kaladeles like nuo senojo avensio 98m TD. bukit atidus neamsigaukit pirkdami kaladeles.
No one can kill TOYOTA

NNZ

oij tai čia nenaujiena, aš visada pagal pačią detalę stengiuos, kad parinkinėtų. Nes ir programos ir katalogai tai netikslūs yra. Tik va įgaliotam atstove pagal kėbulo nr. tada tiksliai parinks, jei nebuvo jokios chemijos daryta.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

vaidaschi

juokingiausia, kad didziausi specai net tokviloj nesugebejo parink, paciam teko darbuotis.
No one can kill TOYOTA

Henris

Manau i Toyota atstovybe verta vaziuot tik tada, kai kiti negali prijungt prie kompo, nuskaityt klaidu, paziuret tam tikru toyotiniu agregatu darba. na nebent koki antifriza dar pasikeist, gal nuorinimo taskus gerai zino. O daugiau tai kazi ar verta moket pas juos dvigubai :) Stabdziu kaladeles tikrai bet koks servisas pakeis, manau ir kitas vaziuokles problemas sutvarkys :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019