Del ratlankiu varztu

Pradėjo laizekas, Balandis 04, 2009, 19:02:05 PM

« ankstesnis - sekantis »

VanBuren

Slapukus tai as situos pirkau: http://www.mcgard.com/
Pavyko gauti padevetus uz 40lt.
Avensis 2001m D4-D sedanas

unholy

VanBuren tai tu is ju devetus uzsisakei ? beje kaip matau jie is USA yra, tai avensiu ner pas juos kaip uzsakinejai ? ar pagal konkrecius ismatavimus ?

VanBuren

Citataunholy parašė:
VanBuren tai tu is ju devetus uzsisakei ? beje kaip matau jie is USA yra, tai avensiu ner pas juos kaip uzsakinejai ? ar pagal konkrecius ismatavimus ?
Nea :) Pirkau pagal skelbima Lietuvoj.
Toliau. Jei panarsysi puslapi, tai rasi kokiam nori modeliui. Tame tarpe ir Avensiui. Bent jau as esu rades. Tik jie netinka originaliems lietiems. Nes jiems konusas turi but mazesnis.
O nauji jie Lietuvoj kazkur 120lt kainuoja.
Avensis 2001m D4-D sedanas

laizekas

Melgoje tokiais slapukais prekiaujama, savanoriu gatveje maciau, pas mane prasidejo paieskos ziedu , reikia 63,4 - 54,1 , nelabai kur randu ;/
Avensis I D4D 81kw - darbinis žirgas
Avensis II D4D 85kw - šaldytuvas

laizekas

Uzsisakiau ziedus, treciadieni tureciau jau tureti pas save,tuomet bus matyti, ka darau su ratais, o siai dienai, atgal teks deti ziemines padangas, nes laukia kelione i kaima

laizekas

Pagaliau issprendziau problema savo, siandien pasiemiau ziedus naujus, uzsidejau ant priekio lietnikus pralekiau ir zjbs,nedreba vairas, nu momentais dreba, bet cia speju kelias kaltas, ukmerges plentu bandymu kelias mano, rytoj reikes persimontuoti dvi padangas ir ant galo uzsideti lietnikus, ziedai sitie labai tvirtai dedasi ir ant stebules ir i lietnika,ant stebules net is jegu reikia uzdeti zieda. :)

laizekas

http://img2.imageshack.us/img2/8409/pict0123sow.jpg

Taip atrodo su lietnikais, padangos aukstos imtos, nes daznai tenka bordiurais pavazineti, be to masina skirta, vazineti