Kebulo remontas

Pradėjo aSa, Rugsėjis 01, 2013, 18:31:25 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

na bet kai as draudfziausi pries metus tai ji jau tada tikrai buvo ne daugiau vagiama negu dabar :)

toyotad4d

tenka pastebeti jau kokius 2-3 metus, kad lojalumas draudimo firmoms paskutinej vietoj. Tad tenka kas metus vis su kita firma bendrauti.......

Ralfas

matomai ir man teks draustis kitur jeigu jiems taip visai px viskas... Ka tik pasiakmbinau ir paprasiau, kad dar paskaiciuotu, tai su stiklu, lempu ir keleiviu draudimu kaina kitiems metams 1155lt :)

kapsis

siais metais  po nauju apskritai pabrango kasko  draudimas visose bendrovese..... kadangi turiu pazystama draudeja,  o mano masinos darudimas eina nuo sausio pirmuju dienu (gal sausio 8 sudaryta sutartis) , tai ji  asmeniskai paskambino besibaigiant gruodziui ir pasiule sutarti sudaryti dar nepasibagus metams, nes  nuo  sausio pirmos taspats  visiskas draudimas  butu buve apie 300 lt brangiau....   vat kaip  cia  buvo :) kainos  cia keiciasi tikrai ne nuo konkrecios masinos  vagysciu skaiciaus....  kiek sake apskritai nuo bendro draudimo bendroves finansinio balanso :) ir aisku, tarp bendroviu susitarimai irgi ne paskutinej vietoj..... 

vitiok

LD siemet apsidraudziau 900 lt su 300 fransize,visiems stiklams,veidrodeliams netaikoma nesvarbu kiek ivykiu bus per metus + dar ten bonusu yra.Remontas jei kas ivyks per ju servisa darysis jei noresiu pats rinktis 25% is manes bus nuo saskaitos serviso.
is visu bendroviu optimaliausia ir pigiausia pagal savo poreikius issirinkau.
Tiesa kartu su civiliniu emiau kasko,nuolaida per abu padare  :)
o del kasko kainos tai ana kinta vos ne kasdien nes pries menesi kada teiravaus man siule uz 850 kasko,paklausiau kodel daba brangiau atsake automobilio rinkos verte nuolat perskaiciuojama ir ji tai dienai buvo isaugus :) del to ir kasko kaina vos ne kasdien kinta 
praitais metais 1100 (300 fransize) BTA mokejau be jokiu stiklu ir veidrodeliu + da paturejau reiklau nemaloniu su jais del kasko,bet viskas issisprende

JeMasLT

Reik truputi atgaivinti temą.

Įvažiavo ir man į TOYOTOS sparną (galinis kampas), ir pabėgo iš įvykio vietos.
Aišku aš nepėsčias susiradau, stovėjimo aikštelės kamerų, vaizdo įrašus ir netoliese radau mašiną kuri įvažiavo. Žmogus aš ne aršus, daviau šansą pasitaisyt ir sulipdėm drausminį įvykį.
Draudimas pasiūlė 79€
Pasidomėjau Tokvila už kiek darytų !~150€

KLAUSIMAS:
Tai kur vis gi geriausia darytis remontą? (Už valdiškus pinigus)

P.S. Dar kaip suprantu reikės nuiminėti sparno praplėtimus ir keisti gumas... Įdomu tas bus įskaičiuota į draudimo kainą.

Bemsas

Tai ir varyk i Tokvila. Matosi nepirma karta jau gaves bamperis i sita vieta. Dar galejai paprasyti kompensacijos is pabegusio, nes gautu premija 870eur + tesises 3 metams i stalciu :D

Raiforas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Vasaris 26, 2015, 11:52:10 AM
Tai ir varyk i Tokvila. Matosi nepirma karta jau gaves bamperis i sita vieta. Dar galejai paprasyti kompensacijos is pabegusio, nes gautu premija 870eur + tesises 3 metams i stalciu :D
Reikejo skalpoti pabegusi vairuotoja. Uz ta kaina butu Tokvila ir nauja bamperi uzdejus :)

Toshis

JeMasLT

Nuvariaui Tokvila. Gan greit sutvarke per 2 dienas. Padare ideliai. Daze visa detale, be jokiu perejimu. Spalva vienas prie vieno :)

Bemsas

Tokvila nedaro perejimu. Dazo tik 1 detale.

airis

bamperio niekada niekas su perejimu nedazo... Jeigu butu koks sparnas, tada ant dureliu butu uzdazytas perejimas, kad nesiskirtu spalva

Bemsas

Bamperius irgi dazo su pejeimais ant sparnu. Jei padarysi be perejimo - gali stipriai skirtis bamperio atspalvis. Dazai kapota - daro perejima ant abieju sparnu. Tokvila aplamai nedaro perejimu jokiu. Jie dazo tik 1 pazeista detale.