toyota corolla D4D elekroninės kuro sistemos gedimai

Pradėjo plintas, Balandis 19, 2009, 12:24:44 PM

« ankstesnis - sekantis »

NNZ

na toyotu senesniu kurdavo iš pol abartoto, o kuo naujensė tuo ilgiau, kad ir nauji dyzeliai ilgai sukasi. Galvojom kad irgi bėda yra, bet gi negali visų D4d variklių bėda ta būt.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Henris

Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

NNZ

na pas mane tai taip ir pas mano tėvuką kuris irgi turi tokią kai pas tave viskas tvarkoj ir gal dar pas kokias 28, kurie tokius turi viskas tvarkoj.

simzem

Pas mane Avensis D4D irgi is 3 apsisukimu, nu nebent uzgesinai persigalvojai ir uzvedei tada gal is vieno uzsiveda, paprastas Avensis D uzsikurdavo is puses, o sitas naujesnis nebe.
O purkstukus pasikeites esu situacija ta pati.
Manau cia toks techninis sprendimas

plintas

Na va kaip ir nebėra bėdos bent jau pakol kas:) pakeičiau vieną purkštuką ir liktai viskas čiki:) o dėl kurimosi tai ir pas mane iš kokio 3 sukio nors iki tol turėjau ne vieną dizėlį jie daug geriau kurdavosi. Ir pasakė ":@žiūrėk kurą nes vėl atvažiuosi čia" tipo lepios kurui rekomenduoja tik kolonėle.

Henris

Ne tik kolonele gera bet vistiek profilaktiskai reikia priedo dyz kuro purkstukam pavartot...

pauliusdd

Pas mane corolla verso D4D. Del kurimos is triju apsisukimu pas mane taip pat. Tik ziema buvo sunkiau uzkurti. Kai uzsikurdavo, dar kokias 10 sekundiu negraziai dirbdavo. Patikrinau pakaitinimo zvakes, tai radau 2 pasibaigusias, Bet nors ir pakeitus situacija nelabai pasikeite. Vistiek nenoriai dirbo variklis. Gal dar kokiu problemu yra?
टोयोटा इस बल.

Smac

Patvirtinu, mano D4D irgi ne is "pol"abarota :) irgi ~3 reikia. Tiesa pasakius irgi man taip kazkas sake, kad dyzelis turetu iskart vestis, bet jei patikeciau, dabar netureciau sito D4D :D
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

plintas

ar gali būti po purkštukų tikrinimo ir vieno pakeitimo variklis pradėjo dirbti kažkaip garsiau, kaip traktoriukas gal kas žino, gal yra prie keitimo kažkas reguliuojama. Þinau tiek, kad denso purkštukai nereguliuojami

Henris

O ar isitikines, kad tas naujas purkstukas geras? Gal naudota emei ir netikrino?

NNZ

na jei keite purkstukus, tai turejo ir tas poverzles purkstuko keist gal pamirso ir senas sudejo.

haplitas

nesupykit tojotu super myletojai bet spolabarota mano d4d 81 kw tai.... kokios 5,...6 apsukos tur praeit. nesvarbu ar siltas ar saltas variklis. va del to bendiksas buvo pakeistas nes apkrovos nenorm... dar kas... nu isgirti ekonomiski toyota varikliai- irgi mitas. uzmiescio rezime 6,6 ltr... mieste vos ne 8. nors nedraskau, nesnarglys esu .cia nesvietiskai daug mano manymu. sutinku- vw- traktoriai.... bet del taupumo--- ner lygiu. paprastuciai, ( iskyrus ,,pump diusen) , patikimi ekonomiski

NNZ

na tai tik variklis ir geras, cia galima gincytis kaip kam pasiseke su auto. Siaip ir modeliu viskokiu yra, niekada nebus vieningos nuomones, kuri geriau.

Henris

o gerai kas tas bendiksas? ne pirma karta girdziu, kas tai per daiktas, kur jis stovi, kokios jo funkcijos, kokios kainos ir t.t?

NNZ

bendeksa-pritraukikmo rele kur stovi starteryje, ir ant aseles judina smagratuka kuris, kuriant suka didyji smagrati ir tada masina uzsikuria. Cia taip paprastai, kainos apie 100Lt.