Kokia modifikacija?

Pradėjo TYRAN, Rugsėjis 13, 2013, 14:30:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

TYRAN

O kokia modifikacija yra kai buferių plastmasės nudažytos kėbulo spalva? Nes pas mane modifikacija SOL, veidrodėliai ir durelių rankenos kėbulo spalvos, o plastmasės juodos.  :think:

NNZ

sol tiap ir yra jei masina iki 2002, po 2002  sol komplektacijoj ir tos  juodos buvo, kebulo spalvos
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

TYRAN

Citata iš: NNZ Įrašytas Rugsėjis 13, 2013, 18:18:25 PM
sol tiap ir yra jei masina iki 2002 po 2002  sol komplektacijoj ir tos  juodos buvo kebulo spalvos

Nieko nesupratau be skyrybos ženklų :) Tai po 2002 spalvos kaip kėbulo ar iki 2002?

NNZ

TYRAN

Citata iš: NNZ Įrašytas Rugsėjis 13, 2013, 19:39:55 PM
nu va padejau klableli.

Pas mane 2000 metų ir juodos plastmasės ant buferio ir durelių

Raiforas

Citata iš: TYRAN Įrašytas Rugsėjis 13, 2013, 14:30:14 PM
O kokia modifikacija yra kai buferių plastmasės nudažytos kėbulo spalva? Nes pas mane modifikacija SOL, veidrodėliai ir durelių rankenos kėbulo spalvos, o plastmasės juodos.  :think:
Jei bamperiai ir moldingai nudazyti pilnai kebulo spalva, vadinasi auto buvo luptas ir perdazytas!

egariukas1

Nesutinku,buvo ir gamykliniu,bendradarbio 2001,viskas kebulo spalvos.Jei dauztas pavyzdziui priekis,tai kuriam galui perdazinet gala ir sonus?Ir tie buferiai nevienodi buna,bent jau priekiniai kai kuriu po 2000 laidos labai prastai atrodo

NNZ

Citata iš: Raidas Įrašytas Rugsėjis 14, 2013, 02:45:21 AM
Jei bamperiai ir moldingai nudazyti pilnai kebulo spalva, vadinasi auto buvo luptas ir perdazytas!

klystate, nuo 2001 11 menesio gamybos ejo viskas kebulo spalva

NNZ

Citata iš: TYRAN Įrašytas Rugsėjis 13, 2013, 19:41:45 PM
Pas mane 2000 metų ir juodos plastmasės ant buferio ir durelių

tai ir gerai, ner ko parintis

TYRAN

Raiforas

Citata iš: NNZ Įrašytas Rugsėjis 14, 2013, 10:48:29 AM
klystate, nuo 2001 11 menesio gamybos ejo viskas kebulo spalva
Man rodos kad jus klystate, prasau irodymu. Idekite foto tik aisku ne is skelbimu ,o toyotos kokia reklamine kur reklamavo naujus auto! Esu pirkes ir pardaves ne viena avensi ir neivieno gamykliskai dazyto taip nebuvo! Jo lab zmona vazineja 2001 12 menesio ir nieks ten nedzyta !

Raiforas

Citata iš: egariukas1 Įrašytas Rugsėjis 14, 2013, 08:37:49 AM
Nesutinku,buvo ir gamykliniu,bendradarbio 2001,viskas kebulo spalvos.Jei dauztas pavyzdziui priekis,tai kuriam galui perdazinet gala ir sonus?Ir tie buferiai nevienodi buna,bent jau priekiniai kai kuriu po 2000 laidos labai prastai atrodo
O kodel tu garantuotas kad tik priekis dauztas? Patikek kartais taip nudazo ,jei neigudusi akis neatskirsi nuo gamyklinio dazymo

NNZ

Raidas tai tiap pat prasyciau irodymu kad taip yra kaip jus sakote...   Del dazymo tai visiskai sutinku

p.s. tiketina, kad jusu auto bus pirmos registracijos o ne pagaminimas 2001 12 menesio ir dar klausimas ar sol versija

p.p.s. dar buvo luna komplektacija tai klausimas gal abu klystam

Raiforas

Na  jei atvarytum masina su dazytais moldingais ir bamperiais, ale tipo gamykliniais as irodyciau kad jie dazyti ne gamykliskai! Jei ka tai pasiklauskite Toyotos atstovybeje ir jums atsakytu ta pati atsakyma kad nebuvo taip dazomi kaip jus teigiate.

egariukas1

Gal tu cia ir teisus,velniai juos zino.Bet kokiam velniui dazyt tuos moldingus?Juk moldingai uzdeti ne del grozio,jie turi atlikt savo funkcija