Sanaudos

Pradėjo gedimo, Rugsėjis 13, 2013, 22:35:22 PM

« ankstesnis - sekantis »

Venza

Prius C yra europinio Yaris Hybryd  analogas,bet kitam kebule (japoniskas Toyota Aqua).Priusu as nevezu  :) .Esu parvezes viena zmonai ir viena dukrai,tai dukra dar vazineja,o zmona siuo metu su Prius C.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

GLT

10 litru priusas neikaip nesuvalgytu normaliai vaziuojant, net sesis turbut sunku gan sumaitint. as jau senokai vazioju su LPG. priuso apetitas 4.5-5 ltr LPG + max 1 ltr benzino. keliones kaina sakyciau  (y) :-]

MindaugasB

Citata iš: GLT Įrašytas Liepa 16, 2014, 16:20:34 PM
10 litru priusas neikaip nesuvalgytu normaliai vaziuojant, net sesis turbut sunku gan sumaitint. as jau senokai vazioju su LPG. priuso apetitas 4.5-5 ltr LPG + max 1 ltr benzino. keliones kaina sakyciau  (y) :-]

Tamsta, kuris Prius? 2 ar 3 kartos?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

GLT

Venza

Citata iš: GLT Įrašytas Liepa 16, 2014, 16:20:34 PM
O is kur tiek daug benzo tau valgo prie duju?Jeigu naujose irangose tik uzkuriant ir pasildymui iki tam tikros temperaturos naudojamas benzas,o paskui siltas variklis kuriasi ant duju tiesiogiai  :think:

GLT

biski lyg negraziai kuriasi dujomis, tai nustaciau uzsikurima benzinu ir po 5 sek i dujas. kuriasi jis gi vaziuojant ir atrodo lyg grubiau, beto dar dujinis voztuvas KLAKT tuo pat metu,,, na zodziu.  ir cia visai nera daug. saltas variklis daug naudoja benzino. net ne su hibridu kas vazineja gauunasi vos ne litras  simtui, o priusas gesinasi daznai kaip zinia/

Construction

Vazineju su 2012 Prius dar tik 2 savaites, tai kuro sanaudas uzfiksavo mieste 5,4 l/100, uzmiestyje 5,2 l/100km. Nelabai suprantu kada vertu ijungti ta ECO rezima, nes mieste su juo 100 km nuvaziavau su 6,2 ltr, o isjungus si rezima, kuro sanaudos mieste 5,4 l/100km.

GLT

sveiki prius'istai ko taip ramu pas jus?  :-)  as su savuoju jau apie 20t km pralekiau nuo pirkimo. kolkas viskas liux, sanaudos benzo /duju ir dziugina  :-) (y) vasara 100km apie 15 pinigu gaudavosi, ziema pabrango  (y) o nuo nauju manau stipriai atpigs  :D

Venza

Matai,bedavotis nera kuo,negenda  :-] ,o dziaugtis,kad negenda ir kuro nevalgo irgi negrazu,kitus labai pykdysi  :bedantis:

GLT

Stai mano prius'o uodega su visais upgreidais  :) tiesa masinos nesu ploves nuo eksploatacijos pradzios  (-) teko traukti 1t priekaba - traukia gerai  (+) (y)

Venza

Duju uzpylimo anga labai prastoj vietoj tau idejo,paciam purvyne.As visoms deduosi salia benzino ipylimo,po bako dangteliu.Nereikia lankstytis ir visada svaru.

GLT

Dujas dejausi pats ir ta anga taip pat  (-) benzo bako anga kitoj pusej, kas mano manymu nepatogu butu ir vietos ten ne per daugiausia. Beto, isidejus ten, reikia veziotis smirdanti perejima  (n)

Venza

Duju anga prie bako yra pats tas:nereikia aplink masina vaiksciot,vietos ten uztenka,o uzsipylus duju eini susimoket ir grizes nusisuki antgali jau nesmirdanti.

ROCKY

Gal kas galit ivardinti sanaudas vazinejant ramiai? Turiu Prius II esu patenkintas sia masina, tad jau galvoju kad ir III reiks pirkti po sios :) Vieni sako kad III jau prikista visokiu nesamoniu ir sanaudos jau didesnes, tai kiek jin valgo trasoj ir kiek mieste?

Bemsas

Citata iš: GLT Įrašytas Lapkritis 30, 2014, 16:00:12 PM
Stai mano prius'o uodega su visais upgreidais  :) tiesa masinos nesu ploves nuo eksploatacijos pradzios  (-) teko traukti 1t priekaba - traukia gerai  (+) (y)

Ratai R13 ?:D