Powerbox

Pradėjo VytasNa, Rugsėjis 17, 2013, 13:21:23 PM

« ankstesnis - sekantis »

VytasNa

Sveiki, kadangi avensiai nesicipuoja, suzinojau kad yra toks dalykas, kaip powerboxai, gal kas turejot, gal kas ka girdejot apie juos butent avensiams :)

TYRAN

Citata iš: VytasNa Įrašytas Rugsėjis 17, 2013, 13:21:23 PM
Sveiki, kadangi avensiai nesicipuoja, suzinojau kad yra toks dalykas, kaip powerboxai, gal kas turejot, gal kas ka girdejot apie juos butent avensiams :)

Aha, girdėjom, skaitėm, kai kurie netgi turi :)

VytasNa

tie powerboxai veikia kaip cipavimas ?

gisas

Citata iš: VytasNa Įrašytas Rugsėjis 17, 2013, 13:26:30 PM
tie powerboxai veikia kaip cipavimas ?
yra laaaabai didelė tema apie juos, pasiieškok, bet garantuoju kad paskaitęs, komentarus dar labiau pasimesi, Lietuvoje yra taip, kad jei kažką turi -tai tą ir giri, jei ne tai tas daiktas paskutinis š..... :D o kaip yra iš tiesų, nei viena pusė negali argumentuotai įrodyti ....
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

VytasNa

Na, kiekvienas nori isgirt turima daikta, kad ir koks jis bebutu, o kiti ... lietuva gi cia.
Man idomu ar jis tikrai sukelia tiek galios kiek apie juos rasoma ir ar sumazina kuro sanaudas :)

TYRAN

Citata iš: VytasNa Įrašytas Rugsėjis 17, 2013, 13:32:29 PM
Na, kiekvienas nori isgirt turima daikta, kad ir koks jis bebutu, o kiti ... lietuva gi cia.
Man idomu ar jis tikrai sukelia tiek galios kiek apie juos rasoma ir ar sumazina kuro sanaudas :)

Visgi pasiskaityk viską apie tai forume

gisas

Citata iš: VytasNa Įrašytas Sausis 09, 1982, 10:45:49 AM
kad bus skirtumas-faktas. mano subjektyvia, nebandžiusio šito daikto, nuomone jis nebus toks efektingas kaip tikras čipavimas, bet ir netrumpins variklio ilgaamžiškumo taip kaip kiti čia kalba. pats vis ruošiuos išbandyti, bet vis pritrūksta laiko ir ryžto. tikiu kad tai nebus taip geria kaip čipavimas, bet ir netrumpins variklio gyvavimo taip, jog pastebėčiau. Visi įsitikinę kad tai blogis, nors nėra bandę. Manau rusiškas dyzelis, pigiausi tepalai keičiami kas 20k km ir pigiausios lenkiškos bei kinietiškos dalys kur kas blogiau, juolab kad automobilis nenaujas ir niekas su juo nevažinės ilgiau nei 4-6 metai. čia tas pats kaip rūkymas- visi žino kad jis trumpina gyvenimą, bet toliau rūko, kas tie 1-2metai. ar kam svarbu kokios bus to boxo pasekmės po kokiu 10m? bent jau aš apie savo avensi po tiek laiko busiu pamiršęs, jis greičiausiai jau bus perdirbtas i naują avensi :D
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

VytasNa

O pasjungus powebox ir atjungus neimeta kompo klaidos ?

Bemsas

1. Power box niekada nedades tiek galios, kiek paprastas cipavimas.
2. Jis sukelia tik KURO slegi sistemoje.
3. Firmos, kurios kurios uzsiima cipavimu, nededa boxu. Kodel ?

Labai butu idomu pamatyti stendo rezultatuts iki ir po. Nes pvz, man atrodo, kad mano masina po plovyklos geriau traukia, nei neplauta.

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis