kompo perprogramavimas?

Pradėjo obuolinis, Rugsėjis 18, 2013, 14:20:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

obuolinis

Nerandu jokios panašios temos, tai kuriu naują.

Man labai nepatinka, kad kiekvieną kartą įpylus kuro nusiresetina kuro vartojimo parodymai. Kažkas yr sakęs, kad tokius dalykus galima pakeisti perprogramuojant kompą. Ar esat ką nors girdėję apie tokius perprogramavimus?
Iš principo gal taip ir logiškiau nei kad jei nenusiresetintų niekada. Bet man labiau patiktų, kad kuro sąnaudas galėčiau sekti per "Trip A" ir "Trip B", kai gamykliškai šitie Tripai tik kilometražą matuoja.
Corolla Verso, 2007, 2.2 D4D 100kW

Saulius SSS

Teoriskai turetu . Pas antra avensi tai resetinasi tik nuspaudus knopke ant vairo desineje. O trip 1 2 ant spidometro. Gali pilineti kura kiek nori niekas nesikeicia.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

ketvirtasis

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Rugsėjis 18, 2013, 16:33:23 PM
Teoriskai turetu . Pas antra avensi tai resetinasi tik nuspaudus knopke ant vairo desineje. O trip 1 2 ant spidometro. Gali pilineti kura kiek nori niekas nesikeicia.
Kažkaip keistoka, kodėl pas mas manay irgi nusiresetina įpylus kurą.
Temos autoriui: gali ir pats kompą perprogramuoti tik pasiruošk didelę krūvą pinigų, na žinai maža ko.

Saulius SSS

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Rugsėjis 19, 2013, 08:39:30 AM
Kažkaip keistoka, kodėl pas mas manay irgi nusiresetina įpylus kurą.
Temos autoriui: gali ir pats kompą perprogramuoti tik pasiruošk didelę krūvą pinigų, na žinai maža ko.
N
Na,tada reikejo man parsyti,kad pas antraji avensi turbut nuo 2006 metu taip darosi. Nes mano 2008,o kaimyno 2006. Vairai vienodi ir resetas daromas DISP knopkes pagalba.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai