Avensis D4D 2,0 2003m. pečiuko problema

Pradėjo vyrgyss, Gruodis 10, 2014, 12:55:11 PM

« ankstesnis - sekantis »

Robiskapeika

Laikinas remontas ir nebrangus pilti sandariklio iki pavasario ištrauksi o paskui pats pasikeisi

egariukas1

O kam laukt pavasario?Uzkist visa sistema kazkokiu marmalu

kosmosiukas

i dvejas masinas pilta ir nieko neuzkiso ..  (H-)

Robiskapeika

Viskas priklauso ka pilsi yra skystų priemonių kur su deguonimi reguoja butent toje vietoje kur reikia ir nekenkia aušinimo sistemai gali net antifrizo nekeisti  (+)

egariukas1

Panaudojes isimk radika po kiek laiko,paziuresi kaip neuzkisa

Avensis05

Esu irgi naudojes kazkada audinei, ir po to 2 metus vazinejaus be problemu...

Vladas55

As savo gyvenimo praktikoi 2 kartus naudojau ir neuzsikiso,tik reikia pilt saikingai.

vaidasss

Sveiki, nekurent naujos temos yra tokia broblema: pas mane klima dvieju zonu, vairuotojo pusei pucia silta normalu kaip priklauso, o keleivio pusei pucia druga toki, sklendes problema atkrenta ji veikia kaip priklauso, kas dar galetu buti?

Saulius SSS

Citata iš: vaidasss Įrašytas Sausis 07, 2015, 20:21:20 PM
Sveiki, nekurent naujos temos yra tokia broblema: pas mane klima dvieju zonu, vairuotojo pusei pucia silta normalu kaip priklauso, o keleivio pusei pucia druga toki, sklendes problema atkrenta ji veikia kaip priklauso, kas dar galetu buti?
čia dar paskaitinėk:  http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,4469.msg76350.html#msg76350. 
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Dyzeliukas

Prie to pacio: pas mane salta masina uzvedus kai lauke dregnas oras atsiranda toks priplekusio oro kvapas. Nu lyg ir ne antifrizo. Kai pasyla viskas ok arba kai masina uzvedi kai uz lango sausa irgi jokio kvapo. Ar cia irgi itarimas kad kazkur prakiures peciukas ar cia beda kad kur nors dregme i masina patenka?

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Dyzeliukas